Зендая се оплака, била като бабичка

Звездата обича да си седи вкъщи
21 сеп 2020 22:30, Ивета Иванова
8
Зендая се оплака, била като бабичка
Снимка: БГНЕС
Зендая сподели, че понякога се чувства като бабичка. 24-годишната актриса се наслаждава на романтиката, но казва, че идеалната среща за нея, не трябва задължително да бъде на някакво екстравагантно място. Тя би се радвала просто да остане вкъщи и да гледа телевизия, докато хапва нещо вкусно.
 
"Истината е, че съм малко като бабичка. За романтиката съм, но ми харесва идеята да бъда вкъщи, да гледам сериал, да хапвам нещо и да съм със специалния човек", обясни тя пред списание "New!".
 
Звездата казва, че за нея е важно първо да изгради приятелство с човека до себе си и тогава връзката да премине на друго ниво.
 
"Приятелството е важно. Затова смятам, че е добра идея първо да бъдете приятели, за да изградите основата", коментира тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
4
 
! Отговори
Сводник преди 3 години
Не се харчи, затова се чувства като бабичка. И на децата е ясно че успели в киното, модния подиум, музикалната сцена са елитни про-ститутки. В момента, в който спрът да се продават по елитните партита им свършват кариерите и се пенсионират.
4
0
 
8
 
! Отговори
Брейкинг Нюз преди 3 години
Тази е участвала в 3 филма. "Известна" само заради един от тях и то като второстепенен герой. Кога се пръкна, че стана и фактор?
3
3
 
11
 
! Отговори
бай Лазо преди 3 години
Бело дyпe и пари не пази за старини...
2
7
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Знам една със същата идея, и вече верно е бабичка ....с първо приятели
1
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ела при дядо да хапваме туршия и да гледаме "На всеки километър"