Кание Уест нарани ръката си с... писане на съобщения

Ето какво призна той
22 сеп 2020 13:23, Ивета Иванова
18
Кание Уест нарани ръката си с... писане на съобщения
Снимка: БГНЕС

 Кание Уест контузи ръката си, защото е писал прекалено много съобщения на телефона си.

Преди 2 седмици рапърът постна няколко снимки в Twitter от болница и се разбра, че са му поставяли инжекции със стероиди. Той обяви, че контузията е вследствие на прекалено много писане на съобщения.
 
Кание дори публикува снимка от скенер, на която се вижда как е наранил ръката си. Рапърът сега е зает с подготовката на предизборната си кампания - той ще се кандидатира за президент на САЩ.

Неговата съпруга, Ким Кардашян, пък скоро направи разкритие, което изненада много фенове. Тя обяви, че емблематичното риалити предаване, посветено на живота на сестрите от клана Кардашян-Дженър, "Keeping Up with the Kardashians" скоро ще спре да се излъчва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Оччко преди 3 години
Не му вАрви на тоя кандидат -президент.Доколкото се разбра , съвсем скоро се е излекувал от проблем с очите . ТРИ екипа лекари са се борили за живота му в една от най-реномираните болници във Флорида. Изключително рядък здравен проблем с очите на "най-льобимия" американски певец. Погледнал е встрани твърде рязко.... и това е претоварило очните му мускули.Очакваме информация за възстановяването му .
9
2
 
2
 
! Отговори
pich преди 3 години
И той кво ...
8
2
 
7
 
! Отговори
mitoko преди 3 години
Spored men ne e ot pisane, a ot masturbirane pred telefona
7
2
 
8
 
! Отговори
дo 9 преди 3 години
Като имаш проблем с четенето и писането на телефона си говори с него - ако е айфон си говори със сири, ако е андроид - а алекса. Няма да изглеждаш глупаво, отстрани ще изглежда все едно си говориш с някого по телефона.
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Травмата звучи съвсем правдоподобна. Аз също имам проблеми заради захвата на телефона си - не само при писане (като този коментар например), но и при скролване. Позата на китката при боравене със съвременен телефон е нетипична и дългосрочно това се отразява негативно (не случайно има ергономични клавиатури и мишки за PC). Това е малкия дявол, големия е с очите - брутална разделителна способност на малка площ + брутален контраст + четене в легнало положение.
5
3
 
13
 
! Отговори
Snorky преди 3 години
Нигата най-вероятно се е заиграл доста със змията и оттам е травмата.
4
2
 
8
 
! Отговори
Сраври преди 3 години
Трябва още тренировки на китката ако иска да стане президент. Даже може да спретнат с Тръмп едно състезание за скоростно писане, за да може да прецени уважаваният избирател кой е по-достоен.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма с какво да привлече внимание към себе си, затова, както винаги, ще изплещи някоя глупост. Поне е верен на себе си.
2
4
 
14
 
! Отговори
111 преди 3 години
До Сатаната ли е писал? Защо постоянно ни натрапвате слугите на Сатанистите.
1
3
 
20
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Заклещил си средният пръст в клавиатурата...