Лени Кравиц разкрива как се грижи за кожата си

Вижте неговите тайни
Обновена: 26 сеп 2020 19:00 | 26 сеп 2020 19:00, Дарена Найденова
9
Лени Кравиц разкрива как се грижи за кожата си
БГНЕС

Хората казват, че смъртта и данъците са най-сигурното нещо в този живот, но ние бихме добавили още нещо – фактът, че Лени Кравиц винаги ще изглежда на 25 години.

Откакто вече 56-годишният музикант стъпи на музикалната сцена с дебютния си албум „Let Love Rule“ през 1989 година, той сякаш е замразил времето и изглежда по същия начин, независимо от напредването на възрастта си. Кравиц все още кара момичетата да въздишат по него и събира милиони харесвания със снимките си в социалните мрежи.
 
Интересът от страна на женската половина кара и мъжете да се замислят каква е тайната на Лени против стареене. Наскоро изпълнителят стана лице на козметичната колекция на „Ив Сен Лоран“ и отново впечатли със сексапил. Сега той споделя тайните си за красота, с които се опитва да помогне на всеки мъж, който търси лек срещу възрастта.
 
„Използвам малко продукти“, казва звездата пред Vanity Fair. Кравиц добавя, че мие много добре лицето си с вода. Когато е на Бахамите, той използва пясъка от плажа като ексфолиант, който да премахне мръсотията и мъртвите кожни клетки. Причината за добрия ефект се крие във финия и прахообразен пясък.
 
Още от тайните на Лени Кравиц за хубава кожа четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Още тайни.... преди 3 години
А няма ли да споделите и какво копринено бельо носи, и каква подхранваща маска използва и къде в ниската част на гърба се епилира ? ..., търкал се с пясък на плажа , където се събуждал сутрин за да премахне МРЪСОТИЯТА ??? ... и мъртвите мозъчни клетки ???Ексфолирал се , значи . Щот' да пръска сек*сапил. Търсел лек срещу староста ..... Щял да изглежда запазен до дълбока старост... като Карл Лагерфелд.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лени Кравиц имал много нежна кожа,била като кадифе.Но хубавото струва пари.то не е за бедни миньори и строители с груби и мазолести ръце.Както е казал мъдрецът ,,За всяка канелка си има ***''.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лена Крава също се грижи добре
1
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко написано плюс фотошопа и изглежда нс 25. Жена съм и харесвам точно две негови песни. Но него като мъж не. Мъжка кифла.