Бременната Рейчъл Макадамс с перфектна визия

Актрисата очаква второто си дете
27 сеп 2020 10:45, Дарена Найденова
4
Бременната Рейчъл Макадамс с перфектна визия
Снимка: БГНЕС

Рейчъл Макадамс може и да е в напреднала бременност, но това никак не ѝ пречи да следва модните тенденции и да изглежда добре.

41-годишната актриса беше забелязана на разходка в Лос Анджелис, носейки перфектния тоалет за преходното време, в което се намираме. Последните няколко дни усещаме как есента бавно започва да настъпва, но все още лятото не иска да си отиде. Затова ни е трудно да изберем правилните дрехи, с които да отидем на работа. Сутрин е студено, но с напредването на деня температурите се покачват и ни карат да съблечем якето, което сме си взели от вкъщи.

Макадамс избра да носи широко лилаво яке върху блуза с флорални мотиви, съчетана с тесни дънки и велурени сандали. Тя не забрави и най-важният аксесоар за септември 2020-а, а именно предпазната маска за лице. Феновете веднага отбелязаха, че визията на Рейчъл е перфектна за началото на есента, когато все още не е толкова студено, но не е и топло. За да си осигури прохладата, която ѝ е нужна, актрисата предвидливо е обула отворени сандали.

Новината за бременността на актрисата беше разкрита преди около месец, когато тя беше забелязана да напуска магазин за детски дрехи в Лос Анджелис. Звездата и приятелят ѝ Джейми Линден очакват второто си дете заедно. През 2018-а те посрещнаха син, чието име все още не е разкрито. 

Вижте Рейчъл Макадамс е  в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз също изглеждах, дори и по-добре, качих само на корем, но след ражданията корема ми увисна. На 42 дори и бременност ми се вижда невъзможна, но явно го могат.
3
0
 
3
 
! Отговори
митя преди 3 години
винаги, винаги...: след като гледах Истински детектив 2
2
0
 
4
 
! Отговори
митя преди 3 години
тази жена винаги толкова ме е кефила
1
0
 
5
 
! Отговори
Тайна маййна преди 3 години
И тя ли има "тайни" ? Напоследък няма звиздъ дето да не крие някакви "тайни" които съвсем охотно да не споделя със малки и големи медии ...... Дори и Лени Кравиц си разкри "тайните" за перфектната кожа ... и колко била мека ... и блестяла .... Лени, , мислеж го за мъжага дето нахлузва една тениска след като се събуди , плисва си две шепи вода на лицето и е готов ... пък той отделял 2-3 часа да се маже с разни подхранващи мехлеми и да си слага специални тайни кремове .... мъжагата.