Полин Дюкрюе - родена принцеса, но не желае синя кръв

Дъщерята на принцеса Стефани се занимава с мода
29 сеп 2020 20:18, Дарена Найденова
4
Полин Дюкрюе - родена принцеса, но не желае синя кръв
Снимка: БГНЕС

Да си наследник на кралската корона е тежка задача. Колкото и бляскав да изглежда животът в двореца, той идва с много отговорности и задачи, с които едно дете едва ли би се справило. Затова някои от наследниците на кралства по света бягат от тази задача и се отказват от титлите си, за да започнат нов живот без условия и правила.

Една от тях е Полин Дюкрюе, която е дъщеря на принцеса Стефани от Монако. Освен това, момичето е внучка на актрисата Грейс Кели, която е била омъжена за принц Рение преди да загине в автомобилна катастрофа. И докато кралското семейство се опитва да се справи с тежката загуба тихо и далеч от светлината на прожекторите, то Стефани има съвсем различен подход.

Принцесата приема тежко смъртта на майка си, а ситуацията се влошава, когато медиите започват да пишат, че именно тя е причина за катастрофата. Стефани и Грейс Кели са били заедно в колата, пътувайки към Париж. Рязък завой обаче преобръща автомобила в дере, като това е причина за мозъчния кръвоизлив на актрисата. Тя умира на път за болницата, а дъщеря ѝ се отървава с леки наранявания.

Според медиите, младата принцеса е карала колата и губи контрол преди завоя. Стефани отрича тези твърдения, но слуховете сериозно се отразяват на психиката ѝ. За да избяга от реалността, тя се впуска в редица любовни афери, една от които води до появата на Полин Дюкрюе.

Вижте още за Полин Дюкрюе в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Ускори темпото на ръкохватката, помага!
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Става да и друсам джанката два-три пъти.