Тайните на Наоми Кембъл срещу стареене

Колкото по-бляскава, толкова по-добре
29 сеп 2020 22:15, Дарена Найденова
8
Тайните на Наоми Кембъл срещу стареене
Снимка: БГНЕС

Наоми Кембъл започва кариерата си в модата, когато е едва на 15-годишна възраст. Тя става първия чернокож модел на корицата на френския Vogue, и първият чернокож модел, заставал на корицата на септемврийския брой на американския Vogue. И все пак, след всичките многобройни постижения и години под светлината на прожекторите, Наоми е запазила блестящата си кожа, която е имала, когато е била на върха в кариерата си.

Тази година моделът навърши 50 години и за наш късмет допусна Vogue до банята си, където разкри някои от най-изпитаните тайни за красота, включително и факта, че смята матовата и суха кожа за причина за бързо остаряване. Вдъхновението на Кембъл е нейната майка, която още от дете я кара да се грижи добре за визията си. „Тя винаги ме караше да слагам овлажнител на лицето си“, казва моделката.

Дори и да не сте нанасяли овлажнител от началното училище, има някои други съвети, които Наоми споделя. Тях може да ги включите в рутината си за красота още сега.

Винаги маха грима си

"Почиствам и ексфолирам всеки ден. Преди лягане винаги махам грима си", казва Кембъл в канала си в YouTube. Всъщност, тя е склонна и да забрави за грима, ако не трябва да работи. Супермоделът добавя, че обича да чувства кожата си чиста и да я оставя да диша.

Още от тайните трикове на Наоми Кембъл срещу стареене, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Фотошопски преди 3 години
Много злобеете, ама сигурно жените ви приличат на излезли от столицата на Чечения.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми тя и млада си беше грозна!
3
1
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НАЙ-КРАСИВАТА ЧЕРНА ЖЕНА СИ Е ЧИСТ КАРАКОНДЖУЛ!!!ТОВА ОТ СНИМКАТА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ УПЛАШИ КОКОШКИТЕ
2
2
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТАЙНАТА НЕ Е САМО ЕДНА А СА ДВЕ!!!ЕДНАТА Е ФОТОШОП А ДРУГАТА 23 ПЛАСТА ГРИМТАЯ Е НА 50 А ИЗГЛЕЖДА НА 60 ИЗОБЩО НЕ СТАВА И ЗА ПРИМЕР!!!ИМА ЖЕНИ КОИТО НА 60 ИЗГЛЕЖДАТ НА 40 ТЕ СА ЗА ПРИМЕР НАШАТА ГАЛА ИЗГЛЕЖДА ПО-МЛАДА ОТ ВЪЗРАСТТА СИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАЯ
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма тайна, толкова е rpoзна че няма как!!!