Кражба на алкохол взриви мира във "Фермата"

Адвокатите Милена и Асен посегнаха на запасите
30 сеп 2020 09:57, Александър Попов
63
Кражба на алкохол взриви мира във "Фермата"
Снимка: Фермата

Безогледна кражба на алкохол взриви крехкия мир в риалитито "Фермата". В среднощен екшън двама от участниците в шоуто се промъкнаха до общите запаси с храна и напитки в стопанството, и си тръгнаха с богата плячка.

Още по темата
Адвокатите Милена и Асен, които през тази седмица са ратаи и живеят в отделна колиба, откраднаха десетина кенчета с бира и седнаха да се черпят тайно от останалите. След като обърнаха по няколко чаши с пенливата напитка, двамата развеселени се похвалиха с подмолната си постъпка. Реакцията на останалите фермери не закъсня.

"Големи тарикати ще излезете вие, адвокатите! Но нали знаете кой се смее последен?", побесня пилотът Петър след признанието на крадците и в яда си счупи първата чаша, попаднала пред погледа му.

"След като сте нагли, ще бъдете и гладни!", изсъска през зъби президентският гвардеец и тазседмичен шеф в стопанството Калоян, твърдо решен да остави провинилите се без храна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: алкохолФермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Бай преди 3 години
Нещо по-смислено що не гледате бе инфантили
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно в тия формати се записват само ***-оти.Няма друго обяснение.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно в тия формати се записват само ***-оти.Няма друго обяснение.
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по големи идиЬоти от наркоманите - пушачи. За тях е важно да има цигари, дори и другите да умират от глад. Нямаше ли закон, забраняващ реклама на тютюн и пушене по телевизията?!
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 52Човека само даде за пример шоколада. Ще размени цигарата за нещо. Иначе е ощетен. И защо все наркоманите и пияниците са с предимство?
32
3
 
3
 
! Отговори
До коментаторите преди 3 години
Предаването си е по сценарий. Например, победителите за мен са:Мустафа, вместо Райно; Само Стоян си заслужи победата; Калоян вместо Яни; Нури вместо Дидо; Сами вместо Тъжната Веселка.
31
3
 
9
 
! Отговори
да попитам преди 3 години
Искам да попитам това предаване по анадоло-ислямски канал Байрам ТВ и то ли е на турски? Понеже 14 часа от 24 часовата им програма са запълнени с турски сериали и филми,а участниците са с български имена та се учудих дали случайно не е българско по изключение
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 49След като всичко останало се дели, нормално е и с тютюна да е така. Тютюна се купува с общи пари, а се дава само на пушачите. Иначе пушачите и наркоманите са най големите егоисти. Стига им цигарка да има, хляб не им трябва,но не дават и на другите.
29
3
 
10
 
! Отговори
До 44 преди 3 години
Асен се опита за тютюна да обясни на Антония, че може да има по справедливо разпределение, ама тя си е ***, дори не го изслуша. Така адвокатите "скроиха шапката" на фермерите, и им показаха, че не едостатъчно да си на власт, а трябва умно да я упражняваш. Калоян и Петър не стават за фермери.
28
3
 
7
 
! Отговори
Характеристика2 преди 3 години
Калоян - беше мъж на честта, но се оказа прикрит злобар; Мария- емоциално неуравновесена и злобна; Мирослав- фаворит, но отпадна; Митко-гневен македонец;Надежда- злобна, проста, арогантна клюкарка и коварна интригантка; Полина и Стоян - истински българин и добри хора.
27
1
 
8
 
! Отговори
Характеристика преди 3 години
Антония-*** комплексарка; Борислав-работохолик;Ваня не е емоциално интелигентна; Дана- злобен и агресивен ***; Даяна- много стойностна дама;Жанета- красива ***; Илиян-деспотичен готвач; Илиян- симпатичен йога; Йордан- много стойностен джентълмен;
26
4
 
8
 
! Отговори
Кражбата не преди 3 години
беше кражба, а питане дали да си вземат, и им бе позволено. Адвокатите ги изиграха с правото си.Големите началници сами са си виновни, да са казали по едно кенче. Асен е умен и толерантен човек, а Милена умна, образована и емоционално интелигентна. Петър избухлив човек, несдържан;Калоян - прикрит злобар. Ангел- драка и гадна душица.
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Селяндурщината, интригантството, злобата и простотията се изливат като Ниагарския водопад. Тоя сезон заприличва на биг брадър.
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двамцата "фермери" изглеждат съмнителни.
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само аз ли виждам физическа прилика между рома и фигуранта?!
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простотията и селянията винаги са завиждалаи на преуспелите и са търсили начин да ги унижат. Това показа и изцепките по време на вечерята. Анго простакесата постоянно търси начин да унижи Милена защото не му върза. А тъпака зам. фермер показа изключителна простащина със злобата, която изля. А за младата дри'сла просто нямам думи.
21
3
 
6
 
! Отговори
Hellooo преди 3 години
И това са адвокати алооооо , какво да кажат апашите като адвокатите ги учат да крадат.....
20
8
 
13
 
! Отговори
Качеството е ОК,а не преди 3 години
Вие нещо здравата бъркате- това не е предаване, в което трябва да се харесаш на повече хора вътре в него и печелиш. И няма как простолюдието, злобата,тъпотията които преливат от селските пръчки Дана,Ваня,Мария и най-вече Надя-да харесват една успала в бизнеса и в личния си живот жена, която не слиза на тяхното ниско ниво, а те няма как да се " качат" нагоре, защото нямат умствен потенциал. И тук, както и във предаването-селския потенциал НЕ харесва Милена и отдавна е "омаян" от интригите на Надя
19
1
 
8
 
! Отговори
умствена помия преди 3 години
И въобще кви са тия инвалиди дето ни ги пробутват хамстерите.Това ли са обикновенните хора,малката злобна пикла,купчината интригантки,настрания гвардеец селските джентълмени като Ачо ...абе малоумие и пошлост.Сега да видим кои с кого ще се изпраска за 100 хилки
18
4
 
5
 
! Отговори
Нарочно преди 3 години
го направиха. Читавите участници в тази ферма са Даяна, Йордан-маг; Асен; Милена, Борислав, македонеца, певицата и Стоян. Всички останали са големи злоби, комплексари.