Ким Кардашиян изложи полусестрите си

Кайли Дженър е ядосана
1 окт 2020 21:37, Ивета Иванова
8
Ким Кардашиян изложи полусестрите си
Снимка: БГНЕС

Ким Кардашиян злепостави полусестрите си Кендъл Дженър и Кайли Дженър.

Ким реши да публикува стара снимка в Instagram, на която сестрите й все още са тийнейджърки и повечето от тях дори не могат да бъдат разпознати от феновете. Снимката изглежда е направена в ресторант и на нея позират Ким, Клои Кардашиян, Кендъл и Кайли.
 
Единствената от сестрите, която повече прилича на себе си, е именно Ким. На кадъра тя е с медно руса коса, но феновете пишат, че е разпознаваема и изглежда чудесно.
 
Почитателите, обаче, не могат да кажат същото за Кендъл и Кайли, които тогава би трябвало да са били на между 11 и 13 години, изчисляват от американския "Cosmopolitan".
 
Кайли Дженър явно се е ядосала от решението на Кардашян да постне тази снимка и написа като коментар: "Изтрий това незабавно".
 
"Защо тя причинява това на сестрите си", "Кои са тези хора", пишат фенове в Instagram.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Ама наистина, какво ви става с тези полубратя и полусестри, бе? Няма полубратя и полусестри в българския език - братята са братя, сестрите са си сестри, ако имат само един общ родител, се наричат еднокръвни или едноутробни. Тия полусестри звучат като нещо като братовчеди. Супер сте зле.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха и аз видях снимката. Особено хубавицата Кайли е доста грозновата. Да живее хирургията ! Надали щеше да прави толкова пари, ако изглеждаше както преди
4
0
 
2
 
! Отговори
ЦингоМелези всякакви преди 3 години
Баща ѝ е трето поколение американски арменец, а майка ѝ е от шотландско-нидерландски произход.
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еволюирали са просто. Какви операции. Чиста натурална красота. Личи си от луната че на са се оперирали
2
2
 
6
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Човек не трябва да се срамува от себе си, както и да го представят другите и както и да изглежда в различни ситуации, Когато Уитни Хюстън се дрогираше, тя изглеждаше ужасно, но никога не се е срамувала от това..Трябва да обичаме истината, гледаща ни от снимките такава каквато е, защото зад нея стоят моменти от истинския живот на човека..Суетата е лошо нещо, защото за нещо преходно човекът жертва нещо истинския си живот..Хубаво е да се стремим към красотата, но не и тя да управлява живота ни...
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оф, щък..