Криси Тейгън и Джон Леджънд загубиха третото си дете

Моделката с трогателен пост
1 окт 2020 22:14, Ивета Иванова
2
Криси Тейгън и Джон Леджънд загубиха третото си дете
Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън е загубила бебето си.

34-годишната моделка беше приета в болница тази седмица и беше подложена на 2 кръвопреливания, но е направила спонтанен аборт.
 
Звездата съобщи, че тя и Джон Леджънд са шокирани и съкрушени. Те вече били измислили име за третото си дете. То е щяло да бъде момче и да се казва Джак.
 
"Ние сме шокирани и изпитваме огромна болка, за която преди само сме чували, която преди не сме чувствали. Не успяхме да спрем кървенето и да дадем на бебето течностите, от които се нуждае, въпреки банките за кръвопреливане. Просто не беше достатъчно. Никога не сме измисляли имена на децата си, правихме го в последния момент, след като те се родят, преди да си тръгнем от болницата. Но, по някаква причина, ние започнахме да викаме на малкото момче в корема ми Джак. Той винаги ще е Джак за нас. Джак работеше толкова здраво, за да бъде част от нашето малко семейство, и той ще бъде - завинаги. За нашия Джак - толкова съжалявам, че първите малко моменти в живота ти бяха изпълнени с толкова усложнения, че не успяхме да ти дадем дом, от който се нуждаеше, за да оцелееш. Винаги ще те обичаме", написа тя и публикува снимка от болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОЯ Е ТАЯ БЕ??????????? Всеки ден нова дописка за тоя демон? И само една единствена снимка на света ли има тази питка безподобна? Вече се отпечата на ретината ми тъпоумната й физиономия.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя е тази сливенска перла?