Лупита Нионг'о разкрива как се грижи за кожата си

Актрисата използва полезните свойства на невена
12
Лупита Нионг'о разкрива как се грижи за кожата си
БГНЕС
Познаваме Лупита Нионг'о като успешна и многопластова актриса. Тя е носителка на „Оскар“ за поддържаща роля за играта си в „12 години робство“, както и още много други награди. Освен с успеха си на екран, Нионг'о е известна и като една от най-красивите актриси в Холивуд. 
 
Тя винаги е била фен на красотата. В интервю за Glamour през 2014 година, звездата признава, че е направила петиция, с която да се разреши момичетата да носят грим в училище. „Ако едно момиче иска да носи грим, за да си вдигне самочувствието, защо да не го направи?“, казва актрисата пред списанието. 
 
Очевидно Лупита от дълго време се грижи за перфектната си визия и държи да изглежда добре. Тя, както много други нейни колежки, има няколко тайни за красота, които споделя с феновете си. Един от първите ѝ съвети е да промените начина си на живот. „Спете, хидратирайте се и тренирайте“, казва тя пред Vogue Japan. 
 
Ето какви са тайните на Лупита Нионг'о за перфектна визия
 
Не разчита на много неща
 
Простотата е ключът към успешния резултат. Поне така смята Лупита. Според нея, ако нещо е твърде сложно, това може да я откаже от него. „Рутината ми за красота е доста проста, иначе няма да я правя“, казва тя пред Elle. Актрисата включва само измиване, тонер, етерично масло от невен и завършва с овлажнител. 
 
„Невенът е много, много успокояващ и подходящ за кожата ми, когато съм била дълго време на слънце“, споделя звездата. Що се отнася до нейната рутина за красота, когато обикаля света, Лупита има същия начин на мислене, придържайки се само към слънцезащитния крем, спирала и червило. 
 
Още от тайните за красота на Лупита Нионг'о четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
11
 
! Отговори
тТт преди 3 години
Слънцезащитен крем за црънокож?!?!?!?Боже, накъде отиде този свят!
5
0
 
17
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Лупита Едикоя си (автокоректорът не ми разрешава да изпиша фамилното й име) вероятно може и да построи колиба от хуманни и животински изпражнeния, както и да сготви супа от човешка глава, но в крайна сметка, какво ни интересува това нас, нормалните хора?!
4
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То е ясно как - със сажди
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото повече такива мутри гледам, толкова повече разбирам колко прав е бил Фю рера
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да правите напук да слагате черньовци, Соросс загуби навсякъде. Бал съм ви и политиката обамо смешна.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, каква красавица!!!! По- добре правете обратното! Холивуд пропадна с тази джендерия! Само чета правилата за Оскарите. Ако нямаш обратна салата май Мун - няма награда! мерила ски из роди!!!