В кралския двор ненавиждали Меган

Имало човек, който я мразел открито
Обновена: 20 окт 2020 12:08 | 20 окт 2020 11:52, Ивета Иванова
22
В кралския двор ненавиждали Меган
Снимка: БГНЕС

Кралският историк Робърт Лейси продължава с промоционалната кампания за книгата, която скоро издаде - "Battle of Brothers", посветена на принц Уилям и принц Хари.

И Лейси направи ново разкритие за кралското семейство, касаещо Меган Маркъл. Той каза пред "Sunday Times", че в двореца се отнасяли много зле с Меган и дори имало един човек, който изпитвал огромна неприязън към нея.
 
Историкът не съобщава кой точно е въпросният човек.
 
"Имаше лична неприязън към Меган в двореца, и това чувство беше взаимно. Имаше човек в двореца, но не мога да го назова, който мразеше Меган", обяснява Робърт Лейси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Ами да преди 3 години
До АнонименМного добро сравнение с прецедента, но него все пак го обича някой - не деситу, а една социо-ложка - ко-ларова. Обидно е да дават ефир на тази жена, при това, уви, тя е преподавател... което многократно подчертава, а трябва да се замислим какъв мироглед формира в студентите си....
19
1
 
2
 
! Отговори
Кой ли е виновен ? преди 3 години
Преди да дойде тая второстепенна "актриса" в двореца нямаше по задружно от кралското семейство. Всички заедно живееха в разбирателство и никой с никого не се е карал. НЯМА случай преди в който братята Уйлям и Хари да са били на различно мнение , та какво остава за кавга .... А сега ...Семейството на Меган е друга работа . Там сестра и не я обича ... баща и не я обича ... всички са разделени и само майка и я търпи и то не за дълго само защото и е дъщеря ...Кой ли създава кавгите ?
18
1
 
5
 
! Отговори
гняс.бг преди 3 години
Е то кой нормален човек няма да ненавижда придворния ниггггърррррр и празноглавия рижко. Кефи ме че тая двамцата очерниха Гов.нярския двор. Но, нашите гн.ясажии пак им лижат подметките. Пфу че отврат е тая гнусна шурощоидна смет!
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще си сложа такава снимка в клозета!
16
1
 
15
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Язък! Точно си кръстих магарицата у село Мегън...
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Не познавам човек, който да е обичан или мразен еднакво от всички..."Е хубава работа, все едно не познаваш Росен Плевнелиев. Него го ненавиждат всички.
14
1
 
14
 
! Отговори
Седай Минакура преди 3 години
И не само в кралския двор, и в кралската кухня я ненавиждат, а за кралската тоалетна да не говорим...там направо я презират. И тук във форума също я мразим. Изобщо това е една противна личност в още по-противно и гнусно семейство.
13
11
 
4
 
! Отговори
обективен преди 3 години
Геронтофилите явно харесват само кралицата майка....Аз лично харесвам по - младите. От коментарите тук е видно, че геронтофилите са много повече.
12
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТЪппа канадска _утка . На всичкото отгоре и треторазреден холивудски евалник .... Няма такава принцеса ......
11
12
 
6
 
! Отговори
Диабло преди 3 години
Дърти ръсисти, ощи малку и турцити ши мразът .!.
10
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на мен ми е противна.Една разгонена холивудска к........, търсеша интереси и слва,целта й сеше да се докопа до кралското семейство,тя сама си го призна.Хари се оказа много наивен и глупав.
9
1
 
25
 
! Отговори
До едно момиче преди 3 години
Мило девойче, всеки има право на мнение и може да си го изразява стига да се съобразява с някакви норми.Аз като един типичен бай ***, който е натрупал някакъв житейски опит да ти кажа едно... Внимавай какво пожелаваш на другите да не ти се върне... , защото живота е странно нещо и както си мечтаеш за едно то става друго... Още повече, че има голяма вероятност някой "***" да ръчка теб през остатъка от живота ти... иронията на живота.
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не познавам човек, който да е обичан или мразен еднакво от всички...Има хора и хора. Едва ли някой може да се надява да е само обичан... и когато това не се получи да изпада в депресия да сменя страна, даже втора и тн....Драпаш за внимание и искаш да си обичан.... ами постарай се малко как да стане без да положиш усилия... А, и тука се казва, че е било взаимно нехаресването. Те кръвни роднини не се харесват понякога пък какво става за останалите... Каква поредна футболна драма дами и господа.
7
1
 
24
 
! Отговори
кон Стипаций преди 3 години
Не само там я ненавиждат !Обичат я само от днec.бг , затова ни я натрисат през 5 минути !
6
28
 
7
 
! Отговори
Едно момиче преди 3 години
До коментари 1 и 2: какво да ви кажа на такива като вас........някакви късо*ишковци? Меган изглежда добре, ама *** Балкански не разбира от жени. Ръчкайте козите и овцете по баирите и се надявайте да ви излезе късмета.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ми на....
4
0
 
18
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Ей, не се спряхте да публикувате разни шашкънии, откога станахме некое английско графство, Иветке?
3
4
 
34
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
Ами... момчето им докара булка от боята. Мога да си представя, че не са особено щастливи...
2
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На нея какво ли пък да и харесаш?
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
e да, га-дна фемини-стка все пак