Бареков: Пия 2 антибиотика, с пневмония съм

Положението не е розово, заяви бившият евродепутат
Обновена: 23 окт 2020 19:24 | 23 окт 2020 11:43, Александър Попов
90
Бареков: Пия 2 антибиотика, с пневмония съм
Снимка: БГНЕС

Николай Бареков вече близо две седмици се лекува, след като даде положителен тест за коронавирус. И сам призна, че положението не е розово. Той използва социалните мрежи, за да сподели за състоянието си.

"Лекувам се 12-и ден от COVID-19 без никакви тежки симптоми (освен хрема и сухо гърло в началото), но съм с пневмония - вкъщи.

Още по темата
Не съм отишъл да създавам хаос из болниците и да легна на леглото, вместо някой истински нуждаещ се, макар че очевидно състоянието ми би го позволило... А съм "як като бик", както вика народът. Пия два антибиотика и маларон вече 10 дни, за да прескоча трапа, както пък викат лекарите. Но състоянието не е розово.

Двама най-близки от семейството ми (единият от които много млад) лежат в никак не леко състояние с пневмонии в две болници в София. Не съм точно аз човекът на когото всеки слабоумник ще обяснява, че нямало вирус. Освен, че го карам яката и пламна семейството ми, чета много и то не в социалните мрежи".

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Наркоманите също са в застрашената група.
64
4
 
1
 
! Отговори
ха преди 3 години
Да лекуваш вирусна пневмония ( не бактериална ) с антибиотик е малоумие но от Бареков това може да се очаква. Пълен ***. С това лечение и 50 дена може да го докараш и после чао .. Спри ги тия ла-*** които пиеш и ще си здрав след седмица максимум. С антибиотици ли борят ковида интелектите от НОЩ .. ОМГ!
63
1
 
1
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До ПинокиоПрав си, но донякъде. Има сравнително сериозен вирус, някои хора наистина ги удря тежко, че и умират... Но този *** отново омазва положението с нуждата си да се прави на фактор и да търси внимание. След неговата изява, със сигурност още повече хора ще почнат да твърдят, че короната е измама... Толкова му е кредибилността на тоя дудук
62
1
 
12
 
! Отговори
МD преди 3 години
Антибиотици се приемат или се лекуваш с антибиотици.Пие се ракия.Нали бе журналист. Нещо с българския куца
61
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пaлячo!
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***!
59
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много по зле изглеждаше, когато го бяха омазали с римлянски л..на
58
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РеалистС антибиотици се лекува пневмонията, никъде не пише, че е болен от грип. Само слаб мозък като твоя може да фантазира филмчета на Дисни.
57
6
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Да лекуваш вируси с антибиотици си е чисто самоубийство.
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много зле беше.... след поста още по-зле. И не е заради короната...
55
3
 
3
 
! Отговори
до 55 преди 3 години
Ми уплашено общество.Сега един да кихне и гледай сеир около него!
54
12
 
16
 
! Отговори
Пинокио преди 3 години
Глупости на търкалета!Ама големи глупости на големи търкалета да знаете!!!Той ако е със пневмония ще му кажат да си приготви пижама, чехли, четка и паста за зъби и - право в стационара! С абокат антибиотиците венозно!Няма такава пневмония която да лекуват в къщи!Тия съвсем за канарчета ни взеха!Казвам това не защото разбирам от медицина, а защото го знам от личен опит!И ние не ручаме доматите с колците!
53
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно с пневмония и си седи в къщи. Какъвто е пъзльо ...в пиано бара в софия ходи с двама охранителя в тоалета да пика ,пък сега тежко болен и не го е страх
52
1
 
23
 
! Отговори
LosHo преди 3 години
Този Бареков нали имаше видео в началото на пандемията, когато обясняваше, че един вид всичко е сценарий, това било обикновен вирус и как той имал лекарства, които ефикасно лекували Короната... Дано да той и всички негови близки да се излекуват успешно, но следващия път да внимава какви глупости дрънка по социалните медии!
51
2
 
19
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Няма да се учудя,ако някой ден тоя се обяви за жертва на Новичок(примерно).Те тъй се опитват да възкресяват политически трупове,рядко успешно.
50
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъже, че е с пневмония, симулант.
49
5
 
33
 
! Отговори
Ти преди 3 години
Тръмп не направи нито една война!Обонго и Байдън направиха 7 войни за 8 години!Всеки да си прецени за себе си кое е добро и кое-зло!Господ здраве да Му дава!
48
3
 
21
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Има ли някой,който въобще да се интересува от Бареков???
47
0
 
15
 
! Отговори
Наистина преди 3 години
До Интелектуалецhttps://youtube/watch?v=1ukV0Wej_rAТук наистина доказва колко много е направил, той знае английски колкото третокласник, незнам как точно мислите, че е способен да направи каквото и да е без да може да се разбере с другите. А очевидно е и толкова самовлюбен , че смята че не трябва да ползва преводач. Пионка на Доган и Пеевски и срам за България като евродепутат
46
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С какво ще докаже, че има пневмония и роднините му имат пневмония? Ти ако си с пневмония, няма да си вкъщи и да се дървиш толкова.