Поли Хубавенска разпали женска война във "Фермата"

Тя изпрати на дуел Ваня Илиева и разбуни страстите
Обновена: 23 окт 2020 10:35 | 23 окт 2020 10:31, Александър Попов
21
Поли Хубавенска разпали женска война във "Фермата"
Ваня е първият дуелист. Снимка: Фермата

Изборът на първи дуелист за седмичната елиминационна битка разпали женска война във "Фермата". Възползвайки се от новите правила за ратаите, според които за първи дуелист може да бъде номиниран само един от двамата ратаи, фермерът на седмицата Поли Хубавенска реши дуелът да бъде женски и избра Ваня Илиева. С това тя изненада всички, които очакваха  да избере Петър, който я номинира за дуелист миналата седмица.

Дамите в групата не скриха разочарованието си, че Поли не спази уговорката им да не изпращат жени на Арената. На групата певицата обясни, че предпочита да номинира Ваня, защото на този етап от играта за нея е важно да бъде с хора, които харесва.

"Избирам Ванчето, защото мисля, че нейното поведение е маска. Смятам, че зад тази фасада има друг човек. Ако тя отиде на дуел и се върне, ще успеем да видим какво се крие зад позитивното й настроение", мотивира се певицата.

Мъжете коментираха, че изборът й е нелогичен, тъй като в момента те числено превъзхождат жените.

"С това решение ти плюеш на принципите си. Тук всички работим, а ти по цял ден се гримираш", разгневена коментира Ваня, която за първи път не успя да прикрие раздразнението си. Най-силно притеснена от предстоящата женска битка отново е Дана, която е сигурна, че Поли иска да отстрани конкурент от състезанието.

Седмичната битка за имунитет от дуел се състоя в обстановка на бушуващ конфликт между фермера на седмицата и първия дуелист.

За пореден път имунитета спечели Надя, което ядоса Даяна и разплака Дана. Двете млади жени признаха, че са силно разочаровани от представянето си. Най-щастлив от победата на пчеларката е нейният най-верен приятел Ангел. През сълзи той разказа, че никога не е срещал жена като Надя.

"Бих бил най-силният мъж, ако имах жена като нея до себе си. Възхищавам й се!". В същото време част от най-близките й хора започват да подозират, че Надя умишлено създава скандали, за да разделя участниците.

На съвсем друга вълна са Йордан и Даяна, които посрещнаха първите слънчеви лъчи на покрива на къщата, построена от фермерите. Романтичната изненада, подготвена от илюзиониста,  впечатли актрисата, която призна, че всеки ден двамата стават по-близки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
.... преди 3 години
До ОстърУм....Ванчето си е кукурику от където и да я погледнеш,а Мария си турбо простафела с нечленоразделна реч,за ококорената Дана с каруцарския речник и онези двете изхвърчали вече "гимнастички'' не е нужно и да се споменава.Но телевизиите и продуцентите толерират такова поведение защото са на същото ниво.
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ги гледа тези жалки тв предавания на двамата нещастници "опосуми-безличници"?Скука и простотия до небето.
12
2
 
10
 
! Отговори
ОстърУм преди 3 години
Като гледам Поли е най-нормалната,и уравновесена жена вътре.Оказва се че може и да готви и добре се справя с много други неща.Незнам защо наскачаха Ваня-лудата,и Мара-откачената,даже не може нормален български да говори.Какъв избор и да беше направила Поли,все ще има недоволни.Те искат да отидат на финала,и да вземат парите без игра,и състезания...е няма как да стане.Нали предаването е за българщината,за традиций,за знания,а не да показваш мускули ! Митко-шестака,и Надя са идеалния пример.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един нормален няма в тази Ферма.Нито мъже,нито жени.Все откачалки заедно с екипа.
10
3
 
10
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Бачо Ангел прави най-точната характеристика на всички парвенюта и хепита - 2 думи ама точно в целта!
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дана и двете на снимката са с лоши характериМъже бягайте от такивапредаването е отлично показва различни характеритрябва да е целогодишно
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия простотии са налазили прамтама в телевизиите. До 22ч. телевизия не гледам! Ба си текезарщината! Като толкова искат да са стопанери да ходят в някое село за да го възродят.
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако хората от Фермата са някаква извадка, засега може да се каже, че младите жени за съжаление имат сериозни психологически проблеми - самотни, депресирани, въобще като цяло с проблеми.......жалко!
6
5
 
8
 
! Отговори
Фжо преди 3 години
Кви са тия глупости бе?
5
5
 
6
 
! Отговори
1111 преди 3 години
Не знам какво и как плащат, но вчера видях в МОЛ-а Данчо и Даяна. Бяха заедно, сами. Не изглеждаха притеснени или криещи се от някого.
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хейти злобарче , комплекси и истерии по отминала младост ,пък налита на млади и вървежни мъже . муци, оглеждай се за някой стар и глух,дебел къркач ,разведен с две деца , че и тоя влак ще испуснеш.
3
2
 
27
 
! Отговори
....... преди 3 години
Реално и двете на снимката са душевно болни - биполярни по цял ден, а Даяна изглежда депресирана дори, когато се усмихва...
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това го гледам от време на време и то на запис че не понасям реклами и безкрайните им безмислени разговори,но тая ХепиВанче нещо и лопа дъската,хили се за щяло и нещяло и ще е..*** майката на всичките!!!Отишли по чужбините,уж много са добре там пък дошла тука да се резили за пари.Поведнието към мъжкаряПетър няма смисъл да се коментира,той се бъзика с нея а тя вече се поболяла от любов,спри се малко бе жена,самоунижаваш се.
1
1
 
25
 
! Отговори
сс преди 3 години
Това е новината коятп осмисля деня ми.