Кая Гербер с пефректна визия из Лос Анджелис

Папараци я засякога по време на разходка
24 окт 2020 17:43, Дарена Найденова
9
Кая Гербер с пефректна визия из Лос Анджелис
Снимка: БГНЕС

Месеците октомври и ноември са известни със своето променливо време. Сутринта е много студено и лесно може да си спомним за наближаващата зима, но само няколко часа по-късно ни се иска да сме в някоя прохладна гора и да се спасим от слънцето. Тази честа и рязка промяна в температурите сериозно ни пречи да избираме дрехи за деня. Затова и много от нас все още не са сменили летния с есенния си гардероб.

И докато в някои части на света листата по дърветата вече почти изпадаха, то в други все още се радват на топлината и приятното време. Точно в такава зона е и Кая Гербер, която ни показва какво да носим през преходния период. Супермоделът беше засечен по улиците на Лос Анджелис и, за голяма наша изненада, този път беше без гаджето си Джейкъб Елорди. Двамата напоследък са неразделни, но в скорошната разходка компания на Гербер правеше нейното кученце.

Кая избра да заложи на плетена жилетка, която е изключително популярна през тези месеци. За да не ѝ бъде прекалено топло, звездата не сложи нищо друго върху себе си и се наслади на топлия, но вече и леко прохладен следобед. Сивата плетка с V-образно деколте беше без риза, което позволи на модела да се включи в есенната традиция за уютно обличане без допълнителните ръкави.

Тя комбинира жилетката с класическите дънки и кецове, а като аксесоар носеше миниатюрна чантичка, която също се превърна в огромен хит сред звездите. Разбира се, Гербер не забрави и за задължителната предпазна маска, която вече е препоръчително да се носи и на открити обществени места. Бижутата на модела бяха сведени до минимум, като най-забележителното беше златната гривна на лявата ѝ ръка.

Вижте Кая Гербер, докато се разхожда в Лос Анджелис в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майка й беше по-хубава.
5
2
 
7
 
! Отговори
маркиз Дьо ла Панкур преди 3 години
Браво , най-сетне Гербер , дето изглежда добре !
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пефректна статия и още по-пефректно заглавие, най-пефректното заглавие в света пефректно.
3
1
 
5
 
! Отговори
БОБО преди 3 години
ОПРАВЕТЕ СИ ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ !!! ОТ ЗАГЛАВИЕТО ЗАПОЧВАТ ..
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ни интересува, сегa ни интересува модата при маските. Какви маски са актуални тия дни, ще вървят ли със плетени жилетки ?
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
герберастка цаца!