Кейти Пери заприлича на Адел

С подобни прически са
24 ное 2020 14:07, Ивета Иванова
15
Кейти Пери заприлича на Адел
Снимка: БГНЕС

Кейти Пери стана майка за първи път през август и е много заета в грижите за дъщеря си, но в последните 2 месеца тя се завърна към кариерата си.

Певицата е част от журито на музикалното предаване "American Idol" и изнесе изпълнение на фестивала "T Mall Double 11 Gala". Именно там звездата показа новата си прическа.
 
Вижда се, че Кейти е с коса в златист нюанс, но и че вече косата ѝ e доста по-дълга и стига до кръста. По време на събитието изпълнителката е с грим тип котешко око и феновете намират невероятна прилика между нея и друга хитова певица - Адел.
 
Кейти Пери публикува снимки от изпълнението си в Instagram и последователите ѝ я затрупаха с коментари. "Това Адел ли е?", "Първо помислих, че това е Адел!", пишат те.
 
Адел скоро беше гост на предаването "Saturday Night Live" и там се появи с подобна прическа, като тази на Кейти. Адел демонстрира перфектна фигура и отново показа колко много е отслабнала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
И мен ме вълнува това, да се синхронизирам със звездите.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знае ли се кога ще ходи в тоалетната?
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По скоро мяза на добре охранено коледно прассенце с розови бузки и зурличка хехе
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А аз съм заприличал на пор.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изключителна новина! Непрекъснато следвам Кейти Пери по всички възможни социални медии, само за да разбера кога и как ще си смени прическата. Днес не можах, че имах много работа. Много ви благодаря, че ме информирахте! Осмислихте целият ми досегашен живот с тази новина. О, благодаря ви! Довечера ще си легна щастлив и ще спя спокойно.Сериозно, аман от безсмислени "новини".
4
1
 
9
 
! Отговори
Златка преди 3 години
По килограми ли е заприличала на адел лол :)))
3
3
 
9
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 3 години
И едната и другата са отврат. Кейтито поне беше доста сексапилна в началото на кариерата си, докато не превъртя и не си посдстрига косата късо като лесбийкa. A Адел още от началото е гнyс и гадост, без значение слаба или дебела.
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман и от Адел, чесно казано, първо беше новина, че е дебела, после новина, че е отслабнала, има глас и една-две хубави преекспонирани песни, но ако и ислушам един албум и ще искам да се гръмна. Кейтито поне вкарва цвят и веселие.
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нито е талантлива колкото адел нито и има гласните струни за един цвят на коса достигнала до тук продала си душата на дявола с таланта и божествения глас не може да я достигне никога