Рита Ора и нейната империя от реклами

Певицата със солидни приходи извън музикалната сцена
25 ное 2020 23:09, Теодора Драгоева
3
Рита Ора и нейната империя от реклами
Снимка: БГНЕС

Личното състояние на попзвездата Рита Ора се оценява на 20 милиона британски паунда и непрекъснато се увеличава. В същото време певицата напоследък няма участия, не е издавала албум (всъщност има само два албума), не е пускала и хит от 2018-та насам (последният е Let You Love Me).

Според британските медии 29-годишната Рита е напът да стане една от най-богатите звезди в света на поп музиката. Но как го постига?
 
Определено брюнетката не се справя зле за жена, чиито родители са бежанци от бивша Югославия. Детството на родената в Прищина косовска албанка Ора е минало в бедност, но още като тийнейджърка тя осъзнава факта, че може да изкарва добри пари, ако натрупа слава.
 
Днес Рита има 16 милиона последователи в Instagram и въпреки известността си като певица, повечето ѝ приходи са от печеливши рекламни кампании, а не от музика.
 
Източник от музикалния бранш разказва за нея следното: „Рита има вълшебно докосване, когато става въпрос за слава – тя е секси, забавна е и въздейства на хората. Не само почитателите на музиката ѝ я следват, но и хората, които не биха слушали нейните песни. Тя има визия на модел, но не е така студена и дистанцирана като тях и рекламодателите я обожават.“
 
Наскоро Рита подписа чудовищно успешна сделка, този път с марката JD Sports. Според слуховете тя е взела шестцифрена сума, за да подготви коледната кампания на марката.
 
Като част от кампанията Рита носеше Adidas от главата до петите в реклама в телевизионния ефир, по време на първия епизод на риалити шоуто на ITV – I'm A Celebrity (преди броени дни), което привлече огромна аудитория от 12 милиона британски зрители.
 
Тази година Рита се задържа на деветото място в списъка на най-богатите британски млади музиканти (под 30-годишни) според вестник Sunday Times, споделяйки го с мрачния рапър Stormzy. Откакто издаде хита си Hot Right Now преди осем години, Рита си спечели репутацията на една от най-трудолюбивите жени в шоубизнеса. Тя има цели три компании, които се грижат за нейното богатство, а именно Rora Properties, Ora Multi Services и Ora Live. Тези фирми уреждат нейните участия, включително и световното ѝ турне през 2019 година.
 
Още за Рита Ора и нейния живот четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СНИМКАТА В НАЧАЛОТО НА ЖЕНАТА В БЯЛО НЕ Е РИТА ОРА, А Agnes Carlsson