Любовна драма във "Фермата", оформи се четириъгълник

Даяна Ханджиева е в центъра му
27 ное 2020 11:26, Александър Попов
51
Любовна драма във "Фермата", оформи се четириъгълник
Снимка: Фермата

Актрисата Даяна Ханджиева се оказа в епицентъра на любовна драма и ревност във "Фермата", като вече се оформи четириъгълник, след като афишира чувствата си към Петър Петров.

Тяхната близост предизвика силна ревност у доскорошния й най-близък мъж Йордан, както и у вечно усмихната Ваня, която не крие симпатиите си към пилота, с когото доскоро беше неразделна. Докато младите влюбени изясняват отношенията си в общата спалня, флиртът им заплашва все повече да разруши мира в стопанството.

"Цял сезон ти свалям звезди, а ти накрая си лягаш с Петър", ядосан коментира Йордан, в опит да потърси сметка на актрисата, която още веднъж му напомни, че отношението й към него не се е променило и остава чисто приятелско.

"Много е хубаво, когато дойдат нови емоции и то точно на финалната права, за да ти повдигнат настроението. Петър си заслужава инвестицията на време и енергия, за да бъде опознат. Той е млад мъж с морални ценности, вече рядко се срещат такива", обясни поведението си Даяна.

Окрилена от новото си романтично увлечение, тя успя да победи останалите жени в стопанството и спечели седмичния имунитет от дуел. По този начин актрисата се спаси от предстоящата женска елиминационна битка, на която в събота на Арената ще излезе Милена Станджикова. Тя бе избрана за първи дуелист от фермера на седмицата Надежда, която подобно на останалите участници, не харесва юристката.

"Избирам те, защото всяваш напрежение в групата. Ти си единственият човек тук, с когото нямам разбирателство и хармония", коментира решението си пчеларката и допълни, че Милена няма необходимите качества, за да победи на Арената. В избора й останалите жени заподозряха стратегия за разчистване на нежната половина от участниците, с което да си проправи път към финала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Злобното Ванче бясна от това,че Петър я отряза като жена прехвърля вината на Дая за това, но самата тя даде съгласието си на Даяна да приеме поканата за латиновечер от Петър откъдето и тръгна флирта им.Сега се чувставала кофти.Оправдава Петър,че бил мъж...да ама тя не можа да го заинтригува като жена,а Даяна направи това само след една вечеря.Ваня ако се лепи за всеки мъж казал и две благи думи като досадна дъвка...все ще си е конската муха от която всеки гледа да се отърве.
37
1
 
9
 
! Отговори
от фейсбук преди 3 години
...Простакът не чака,не знае предел и стига простакът до своята цел, защото простаци край него вървяти дават му знаци и правят му път.Това стихотворение на Радой Ралин, все едно е писано за повечето от участниците на Фермата 6. Надя,Мария,Ваня и двамата мъжки смешника!...
36
0
 
9
 
! Отговори
до 35 преди 3 години
Ами Даянчето ще върти когото си поиска,като мъжете мислят само с долните си глави.Данчо сам си провали връзката,Петър е свободен.Тя и Жанета му вися на врата,но той не я отрази,та тя рева,а Калоян го караше да ходи да я успокоява,а той му каза,че не му е никаква.Та така.Всичко е двустранно.
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам и не вярвам на очите си,че Ваня не можа да нареди името на Васил Априлов.Даже Мара се сети.Ами КуХо Ванче,не веднъж го показа във Фермата.
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Хепито"която е на 37 години още не може проумее,че когато симпатиите са само от нейна страна нищо не може да се получи.Много е задръстена.
33
0
 
7
 
! Отговори
ха ха Хо преди 3 години
От снощният епизод най ми хареса момента когато Мария с тоягата първично намести чакрите на скрилото се гвардейче при вълната на овцете.Беше много по-смешно от тъпотията със змията която той и Петър направиха.
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Куку Ванче е много зле тази женица,щом не разбра,че Пешо я използва само за да го избере за вицефермер и нищо повече.Досадна е вече.Петър,Петър,Петър...бе не те иска,бе жена,приеми го и не се излагай повече.Как може да се унижава и да хленчи пред Мария и Данчо колко кофти се чувства от флирта му с Даяна.Петър с нищо не и я длъжен,че тя е залитнала по него. Данчо трябва да проумее,че човек сам каквото си направи,никой друг не може да му го направи.
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продуцентите май имат афинитет (защо ли?) към жени, разбиващи публично семейства.
30
0
 
14
 
! Отговори
П.Р. преди 3 години
Мале мале, да не би на Петър на сърцето да лежи Калоян, ще се сберат след фермата???
29
4
 
16
 
! Отговори
11 преди 3 години
А изчепарастиха ли я тая, че не я гледам тая пoмия?
28
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До абе,прав/а сте абсолютен бар..дак,зарязах ги,гледам си конкуренцията по другата телевизия.
27
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая на снимката е ДЪНО на ДЪНОТО!Вече не я гледам тая про.стащина с мачовции злобни селян..дурки на които не им разбирам какво говорят,специално на Мара от Ямбол!!Много грозна представителна извдка на немалка част от българите=нахални,надменни,злобни,подиграващи се на по-скромните. Групата около про..стака Калоян и Нада млекарката имам предвид!!БРАВО на СТОЯН ЧЕ ИМ ГО...НА пичоетеи п...те ....
26
2
 
25
 
! Отговори
абе преди 3 години
И Мара с нечленоразделната реч е хвърлила око на Пешко,Боби на нея,гвардейчето на Пешко,той на никоя и те така.Фокусникът жалък.Куку Ванче също.
25
1
 
31
 
! Отговори
Трият ме ,но преди 3 години
Нито един смс няма да пусна ! и Всички Вие Не пускайте , никакви тениски ,измислен алманах и календар на плейметка-накажете ги тея алчни опосуми ! собственика на формата " The Farm" трябва и яка глоба да им тресне за опорочаване на формата и правилата на игрите ,което отвращава Бг зрителя !
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***
23
2
 
31
 
! Отговори
Помислете колко пари преди 3 години
КОЛКО ПАРИ ПРАВЯТ ТЕЗИ МАЗНИЦИ с глупостите си? А Вие си губите парите и времето
22
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оформил се е любовен тъпоъгълник. Една заспала актриса, с рамене като на Майкъл Фелпс си разиграва коня, защото много я сърби и се изживява като Ана Каренина, а един мухъл - Данчо и един пишман пилот с много тежки комплекси-Пешо се връзват на инфантилни номера, отвреме-навреме има неадекватни включвания от ку-ку Ванче, а останалите гледат сеир!!!
21
1
 
28
 
! Отговори
Трябва ли? преди 3 години
Трябва ли да ми дреме? Трябва ли да пущам SMS за такава тъпня и от моите данъци да плащата за тъпанарска телевизия
20
6
 
17
 
! Отговори
Прост Булгар преди 3 години
За примитивния български народ такива тъпанарски шоута и ковид новини това е живота работа, биричка и гледане на *** телевизионни програми за да няма грам мислене у хората за сериозни неща и за това как да си оправят своя живот в гарантираната мизерия в Бълтария
19
8
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Жената от снимката прилича на Мегън Маркъл...