Жената до Танцуващия милионер вае тяло след раждането

Шарън Фонсека показа как се възстановява от секциото
2 дек 2020 23:05, Иванка Гъркова
6
Жената до Танцуващия милионер вае тяло след раждането
IStockphoto

Близо три седмици след раждането, жената на Танцуващия милионер, който трогна всички с новината, че е станал татко, започва да влиза във форма. Шарън Фонсека, която е дала живот на дъщеричката си със секцио, разказа в Instagram за своето възстановяване и желанието да свали излишните килограми.

Моделът сподели снимка, направена две седмици след операцията, с която да насърчи младите майки да не се срамуват от телата си.
 
„Качих около 10 килограма по време на бременността и бавно се връщам към „нормалното“... Всичко е доста различно от преди!“, пише красавицата в социалната мрежа. 
 
Шарън се е снимала в огледалото, носейки само спортен сутиен и черен панталон. Коремчето ѝ не е стегнато, но не може да кажем, че е и твърде отпуснато. На него се вижда нейната „Linea Nigra“ или както лекарите ѝ казват – линия на бременността, която с времето ще изчезне.
 
„Може да прозвучи като клише, но не спирам да се изумявам от това, на което са способни телата ни. Наслаждавам се на всяко нещо и обичам тялото си дори повече от преди“, коментира жената до милионера Джанлука Ваки.
 
Как още се възстановява красавицата и по какъв начин мотивира жените да харесват телата си след раждането, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
9
 
! Отговори
Унуфрий преди 3 години
Тоя го знам отдавна и покрай него тази Шарън. На мен тя ми харесва много на външен вид, а и ми изглежда много свястна от това, което съм гледал с нея. Да са живи и здрави двамата и детето им.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Става дума за един предпенсионер, който се хвали, че по цял ден обикаля света с яхти и самолети, танцува и се прави на младеж. Покрай него все манекенки, та едната родила от него, не е ясно оженилили са се. Та този образ щото се чуди кво да прави явно по цял ден и снима клипове и качва, тва е. Наследил е милиони, семеен бизнес.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не разбирам...за кои става дума?!?!
1
2
 
16
 
! Отговори
Притеснения преди 3 години
Сън не съм спал ,да мисля эа коремчето на жената на танцуващия милионер.Ако не беше публикувана тая сенэационна новина ,че ще е на диета, едва ли щях да мигна и тая вечер.Благодаря ви ДНЕС.бг.