Кейт Мидълтън се подготвя за ролята на кралица

Готова ли е херцогинята на Кеймбридж да сложи короната?
15 яну 2021 20:24, Дарена Найденова
21
Кейт Мидълтън се подготвя за ролята на кралица
Снимка: БГНЕС

Ако не беше, нали знаете, едно от най-разпознаваемите лица на планетата, Кейт Мидълтън лесно би могла да бъде сбъркана с поредната обикновена майка в училището на принц Джордж и принцеса Шарлот.

Объркването е напълно възможно, защото, за разлика от всяка една от внимателно обмислените ѝ работни изяви, херцогинята на Кеймбридж не се гласи толкова много за краткото пътуване от дома до училището на децата си. Тя не се притеснява от визията си на майка и винаги се радва да бъде просто такава.

„Когато ходи в училището, тя не прави нищо специално с косата си. Просто я връзва на опашка“, казва дългогодишен приятел на Кейт пред списание People. Херцогинята често залага на удобни дрехи или рокля с маратонки, много малко грим и винаги се извинява, ако е закъсняла за родителска среща. Приятелят добавя, че Мидълтън е доста обикновена, не се различава много от останалите майки и татковци.

Вижте още за Кейт Мидълтън в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 3 години
До Я виж ти-На кой са му нужни крале и кралици ?
13
2
 
1
 
! Отговори
Я виж ти преди 3 години
Никой не се е родил нито крал, нито кралица!Хайде сега се замислете как са се появили кралства, кралици, царе и т.н. Кой се е родил със синя кръв ?Никой.Радвам се, че през последните години кралици станаха умни, интелигентни, чаровни и мили жени!Образовани и земни, притежаващи чар, харизма, достойни да бъдат кралици, а не родили се такива.
12
4
 
3
 
! Отговори
Шляхтиц преди 3 години
Камилата не може да бъде кралица. Произходът на Камила не й позволява да бъде кралица.
11
5
 
4
 
! Отговори
G преди 3 години
Тази система на управление отдавна е отживелица. Но хората, явно за един живот не поумняват.
10
6
 
7
 
! Отговори
ДДТ преди 3 години
Защо пишете глупости?! Тя никога не може да бъде кралица. Най-много,ако мъжа ѝ стане крал тя ще стане принцеса. Сегашният мъж на кралицата е принц Филип. Малко грамотност не е излишна..
9
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще почака малко. Първо кралица ще бъде Камила.
8
6
 
4
 
! Отговори
Край преди 3 години
Кейт ще има право да пере чорапите на краля и да му прави мусака по англииски, а няма да става кралица.
7
6
 
10
 
! Отговори
Един умен човек го к преди 3 години
Стига ни занимавахте с тези инцести!!!
6
4
 
5
 
! Отговори
Sk преди 3 години
За да избягат от мисирките и да си броят колчетата ни запълват новините с неща, които не са интересни толкова за българите. Къде са лъжепатриотите да спрат тези небългарски новини, а къде??
5
7
 
8
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
По някакви непонятни причини това момиче предизвика симпатии.Само да не се окаже след време ,че някое от дечицата и е от някой от конярите в двореца...
4
12
 
9
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 3 години
Кейт Мидълтън НЕ МОЖЕ ДА Е КРАЛИЦА НИКОГА, защото няма кралско потекло. Само дъщеря на крал може да стане кралица, а обикновено момиче никога...В момента Елизабет II е кралица, а Принц Филип НЕ Е КРАЛ нищо че е неин съпруг. защото няма кралско потекло... Ако Принц Уилям стане крал, Кейт Мидълтън ще е просто неговата съпруга, е не кралица на Англия...
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ние да не сме английско графство бе?"Не сме, ама от там копират пълнежа за новините. Да не мислиш че ни интересува за Кейт, за оная другата... каква беше там... Мъркъл ли беше... пък за Тилда да не говорим или пък за Шерцингер... Ама трябва и пълнеж, не може само за вирусо да ни говорят, ще ни втръсне съвсем.
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя корона да сложи,да не е Корона вирус-Ковид 19.
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние да не сме английско графствобе?