Криси Тейгън повтори прическа на Дженифър Лопес

Звездата изненада всички с промяната си
16 яну 2021 21:45, Дарена Найденова
4
Криси Тейгън повтори прическа на Дженифър Лопес
Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън е известна със своите експерименти в кухнята, но рядко прибягва до драстични промени във външния си вид. Именно затова феновете ѝ бяха леко шокирани от новата ѝ прическа, с която звездата започна 2021 година.

В началото на януари съпругата на Джон Леджънд публикува видео, на което се показа с лилава коса. „Със сигурност трябва да пробвам този стил, когато се прибера у дома. Кълна се, че съм добре. Осъзнавам, че може би изглеждам като човек, който преминава през криза, но това е стилът, който винаги съм искала да пробвам“, пише Тейгън под видеото, на което е с новия цвят.

Коментарите под клипа бяха доста позитивни, като много от феновете на Криси заявиха, че това е перфектният начин за започване на новата година. Обещанието беше изпълнено и на 10 януари риалити звездата се появи с нова прическа, създадена от стилиста Иринел де Леон. За съжаление на всички нас, визията беше временна, тъй като лилавата коса е перука. Все пак е напълно възможно да виждаме Криси във все по-цветни нюанси през следващите месеци.

И докато ние се чудим кога най-накрая ще видим звездата с лилава коса, можем спокойно да кажем откъде тя се е сдобила с вдъхновение за подобна временна промяна. Съвсем наскоро Дженифър Лопес избра подобен цвят за видеото към новата си песен, като стилистът ѝ Крис Апълтон описа изпълнителката като „Барби-еднорог“.

Вижте Криси Тейгън и Дженифър Лопес в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако денем не пробутате поне два-три материала за Дженифър Лопес, нощем не можете да спите, нали?
3
0
 
5
 
! Отговори
Големия Местан преди 3 години
Местиииииим.
2
0
 
5
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Една жена си е направила косата ,като друга жена. Интересно.
1
0
 
5
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Ама вие сериозно ли?!