Участничка в MasterChef отслабна с 80 килограма

Ирена е любителка на сладкишите
25 фев 2021 09:42, Александър Попов
25
Участничка в MasterChef отслабна с 80 килограма
Снимка: MasterChef

Огромна тежест е свалила от себе си една от участничките в MasterChef. Маникюристка успя да отслабне 80 килограма, въпреки любовта си към сладкишите.

След като ударила внушителните 160 килограма, Ирена от село Браниполе се взела в ръце и се стопила наполовина, похвали се тя на кастинга за новия сезон на кулинарното шоу.

"С много труд, воля и подкрепа от близките ми свалих килограмите", разказа 24-годишната жена, преди да се хвърли в битка за място в кухнята на култовото предаване.

Ирена приготви бисквитена торта с маскарпоне и боровинково кули. Малко обаче не й достигна, за да влезе в кулинарното предаване. Вместо нея журито предпочете уникалния шоколадов тирамису крем на собственичката на салони за красота Гергана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Мастършеф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така написано, заглавиено азначава, че жената е отслабнала след като е участвала в предаването. Това не е вярно, но е важно гръмкото заглавие, а не смислената журналистика.
15
1
 
6
 
! Отговори
Lan преди 3 години
13, децата трябва да се здрави! Хубаво се грижиш за килограмите, те са огромен проблем, но духовността е също толкова важна. Научиш ли ги да мразят, да необичат, да странят - те ще се раболеят от други болести, също толкова фатални. Негативните мисли са по-опасни и от килограмите. Да не говорим, че стъжняват живота. Никога, при никакви обстоятелства, не казвай на децата, че ще спреш да ги обичаш! Спреш ли да обичаш, значи никога не си обичал...
14
3
 
3
 
! Отговори
Am standard преди 3 години
Американски прелести са това ...... но ако спре и да готви манджорно ще е още по американка....
13
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз винаги казвма на моите деца, че не трябва да играят с дебелите. Лошо е! Също така им казвам, че ако станат дебели, няма да ги обичам. И те са стройни и хубави :)
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 5Кати ти рачцепя главата от тукати, ше ти дам едни калъфи ... да те сложат в тях после.
11
1
 
5
 
! Отговори
глаДен готвач преди 3 години
Боровинково какво???То в това шоу няма как да не отслабне човек - готвят някакви миниатюрни неща, за да чуят накрая колко са зле и не стават за яденe ;)
10
4
 
1
 
! Отговори
J преди 3 години
А, трябвало е да спре да минава през вратата , за да предприеме/ат нещо.
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А участник в правителството надебеля със сто, за да върне хармонията във вселената.
8
17
 
7
 
! Отговори
Ddt преди 3 години
Квик Кюфтарска-Вурст е свалила 80 кг. На пръв поглед е добра новина, а всъщност е лоша ! Сега вече никой няма да я нарича с "обидни" думи и никой няма да забелязва страдащият лайновоз. Как е готвил тоя барбарон не знам, с тия къси ръчици и пръстенца като кебапчета ! Че тя е подвижна като самосвал на заден ход, сигурно 2 яйца не може да опържи без да ги изгори...
7
0
 
5
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
грам не разбирате от майтап бе, да ви имам и калъфите! :)
6
4
 
15
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Абсолютни глупости. Човешкото тяло не е вечен двигател да стои и да трупа мазнини от въздуха! То има енергийни нужди. Ако му дадеш повече енергия, отколкото има нужда, изглеждаш зле. Просто и ясно. За пример написах себе си в коментар 1, но го изтриха, защото се изказах грубо- ненавиждам дебелите хора. Ако един мързелив дебелак има енергийни нужди не повече от 1800ккал на ден, то един трениращ има тройни нужди и то в ден без тренировки. Муслулите черпят енергия само, за да съществуват.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Мани я тая мазни усмиФчица, моля те. Добрият готвач е добър готвач, организиран и обучен специалист, а не мазняк, който само гледа да се натъпче.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Да, 1 на 20000 може би е прецакан. За остналите 19 999 извиненията ти не минават.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубава новина от една страна, но от друга, готвач да отслабне... :)
2
13
 
27
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Дебелият ще ти извади от 9 кладенеца вода да ти обяснява защо е дебел. През живота си повечето никога не са спортували, хранят се тотално грешно, но им е виновен метаболизмът. Ген било, това било, онова било. Глупости на търкалета.
1
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не всичко е воля. има и генетика. там волята и тренировките са безсилни.