Чужденци и многодетни майки в MasterChef

Българи с опит зад граница също ще се борят за бялата престилка
3
Чужденци и многодетни майки в MasterChef
Снимка: MasterChef

Чужденци, влюбени в България, ще се опитат да си извоюват място в MasterChef тази вечер с ястия от родните им страни.

Освен талантливи участници от далечни дестинации, на кастинга ще се борят българи, прекарали част от живота си в чужбина. Пред Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу те ще представят специфични вкусове и техники, усвоени зад граница.

Многодетни майки, които всеки ден се доказват пред най-взискателните дегустатори - техните деца, също ще се постараят да прескочат високата летва.

Към бялата престилка, която е билет за състезанието, ще се устремят и хоби-готвачи с мисия. Някои от тях се опитват да променят живота на околните, други - да обърнат на 180 градуса собствената си съдба.

През този сезон кастингът за „MasterChef“ е под формата на директни битки между кандидатите за славата, които са групирани в различни кулинарни категории.

Сред главните герои в предстоящите сблъсъци ще бъде семпъл, често подценяван продукт от животински произход, който обаче неведнъж се е оказвал препъникамък по пътя към кулинарния Олимп. Различните видове риба също ще тестват подготовката и уменията на участниците. Голямото предизвикателство ще бъде да запазят и подчертаят вкуса на морските дарове, а не да го променят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
дедо Пешо преди 3 години
Тримата глуп** ...
2
3
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Нищо не е прекъснато. Нито доставки, нито производство. Истериите от миналата година, когато си накупихте по 200 бутилки олио и по тон брашно, както и по не знам колко тоалетна хартия (явно не се миете, а само се замазвате), не ги повтаряйте- не е интересно, само създавате нови мемета из социалните мрежи.
1
10
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
народа вече ще се храни само по телевизията!Настъпва огромен глад заради прекъснатото производство и доставки на храни!