Гуинет Полтроу: Напълнях заради COVID-19

Ето от какво се оплака тя
Обновена: 3 мар 2021 22:55 | 3 мар 2021 22:35, Ивета Иванова
12
Гуинет Полтроу: Напълнях заради COVID-19
Снимка: БГНЕС

Гуинет Полтроу призна, че е напълняла заради коронавируса.

48-годишната актриса консумирала паста и алкохол постоянно, след като изкарала болестта и смята, че вирусът е забавил нейния метаболизъм.
 
"Забелязвам, че през последните няколко години метаболизмът ми е забавен. Знам, че до голяма степен е заради перименопаузата. Аз съм на 48 г. и знам, че при жените обикновено метаболизмът се забавя с 30%, когато стигнем до този етап в живота. Знам, че част от причините са това. Но мисля, може би, част от това стана и заради COVID. Моят лекар в Ню Йорк ми каза, че вирусът влияе на метаболизма на много от пациентите му", обяснява тя пред "The Art of Being Well".
 
Звездата споделя, че преди също е трупала килограми, но след това се хранила здравословно, спортувала и успявала бързо да ги свали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама що й публикувате снимката на тази ?! Не ни съжалявате въобще ! Досега сънувах кошмари , сега по-лошо - Гуйнет Полтроу !(Какво ли означава малкото й име на руски ?)
7
0
 
5
 
! Отговори
Леле преди 3 години
А пък на мен започнаха да ми побеляват косми по главата, вероятно от тази коварна болест. Съвсем млад съм, нямам още 50, догодина.
6
0
 
6
 
! Отговори
Край преди 3 години
На мен от ковида ми се напукаха петитеЛоша болест е това - не знаеш къде ше те удари.Мъчно ми е за тая другарка
5
0
 
15
 
! Отговори
Паниран гербeрюга преди 3 години
Той и Борисов напълня от ковида.Към 180 кила стана. И Каракачанов, и Сачева, и ***, и Гешефтев,И шофьора на Мето, и Гърневски.Все от ковид наедрели
4
1
 
3
 
! Отговори
...except me... преди 3 години
Аз отслабнах 5 кг и от тогава нищо смислено не ми се яде. Засега го гледам от добрата страна, но не знам какви ще са дългосрочните последствия.
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая в Русия няма да я вземат даже да мете улиците.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха по голяма глупост не бях чела днес. В стремежа си да плашите хората, вече пишете нелепости. Аз ще ям по 5-6 кИфтета, пържоли и прочее, пък после Ковид ми е виновен
1
0
 
10
 
! Отговори
Препоръка преди 3 години
Да се ваксинира.