Меган Маркъл към кралското семейство: Няма да мълча

Дворът имал активна роля в разпространяването на лъжи за нея и Хари
4 мар 2021 17:00, Елка Василева
86
Меган Маркъл към кралското семейство: Няма да мълча
Снимка: архив, БГНЕС

Меган Маркъл - херцогинята на Съсекс, заяви, че не могат да очакват от нея да мълчи, ако кралското семейство играе активна роля в разпространяване на „вечни лъжи“ за нея и съпруга ѝ принц Хари.

В интервю за известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри, което ще бъде излъчено в Съединените щати в неделя, Меган Маркъл била запитана как би се почувствала, когато от кралския двор чуят да говори за „нейната истина“.

Още по темата

Херцогинята на Съсекс отговорила, че не могат да очакват след всичко случило се те да мълчат, при положение, че кралското семейство има активна роля в разпространяването на лъжите.

Меган допълнила, че дори и това да доведе до загуба на „неща“, както се е изразила, то много вече е било загубено, предаде БНР.

Бъкингамският дворец провежда разследване на твърденията, че Меган е тормозила персонал на кралското семейство. „Таймс“ пише, че е било направено оплакване през октомври 2018 г., след като Меган и Хари са напускали двореца Кенсигтън през май същата година.

Има изтекла информация, че Меган изгонила двама лични асистенти от домакинството и нанесла „морална травма“ на трети.

Херцогът и херцогинята на Съсекс прекратиха ролята си като високопоставени членове на кралското семейство през март 2020 година и сега живеят в Калифорния.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 56Последното, което една кралица прави, е да живее с внуците си и долнопробните им съпруги. Очевидно е. Тя не живее с онази, дето одобри, какво остава да живее с тази пембяна крава...
61
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Женицата от гетото я извадиха,но гетото още си стои в нея..Не се насити на привилегии,скъпи парцали ,иска май да е кралица ,но няма как да стане...И от Холивуд никой не я търси дори за третостепенна роля в първокласен филм..За всичко е виновен расизмът..тцтцт
60
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Таа нимой игра срещу системата. Ще я схрускат като бучка кафява захар!
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май Хари наистина не е син на Чарлз..
58
3
 
9
 
! Отговори
Martin Bormann преди 3 години
На тая мелезка не й завиждам. Рептилите са адски злопаметни и отмъстителни, но няма да я пуснат по бързата процедура като Лейди Ди, над нея се смилиха. Тая ще я мъчат и режат бавно докато не се моли някой да сложи край на мъките й..... Предвиждам злоупотреба с наркотични вещества и следователно предозиране като Ана Никол Смит или Лоло Ферари, Бог да я прости милата...
57
1
 
12
 
! Отговори
MI6 преди 3 години
Меган, нали знаеш, че има тунели и в Лос Анжелис душко? Целувки, баба :)))
56
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И за колко се продаде на Опра"нещастната херцогиня"в страната на неограничените възможности?Нямаше и две години в двореца,то" голям тормоз" да му се не види!Принц Чарлз трябваше да ги остави сами да се справят,а то къща,охрана,преди това пак й плащаха своеволията в Канада и САЩ,наеми,издръжка,охрана,специално отношение,ей това кралско семейство трябва да се изобличи.Едва ли британците ще радват на"сензацията",ще гледат естествено,ще има парици,но тази не може да бъде повторение на Даяна,абсурд
55
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
" Няма да мълчи" защото хонорара е висок,а те имат нужда от пари.Дотам стигнаха! Сензации " срещу кралицата и принца, вече възрастни и трябва да ги окепазят.Бабето няма да се даде,ще се справи с фръцлата!Направиха й кралска сватба,облякоха я ,обучиха я ,тя обаче си вдигна летвата, била втора.Взеха я от улицата,направиха херцогиня,обзаведоха им нов дом,обаче не им се работи,иска само привилегии,а и беше много изкуствена.Чарлз им купи къща в Монтесито,а,бе" лоши" хора от кралското семейство
54
3
 
23
 
! Отговори
white man matters преди 3 години
Сажалявам, но тези с африкански произход са много нахални и все се опитват да привлекат вниманието към себе си. Но в случая, виновен е пинц Хари. Той им я натресе.
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече не са херцог и херцогиня, нали сами се отказаха от двореца. Едни обикновени граждани, които си живеят техния живот по техния си начин.
52
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тая ще я самоубият от ми6 като Даяна...
51
1
 
22
 
! Отговори
Ти мани преди 3 години
Ами и н.е.г.ъ.е.ч.е им снесе.
50
2
 
31
 
! Отговори
Не си е добре преди 3 години
Момчето. Толкова хубави бели момичета, той глей какво им натресе.
49
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да им тегли една майна, най-вече на тъщата Лиз, сигурно е ужасно да се живее с нея, явно им се меси в семейния им живот, наглото бабе.
48
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хем черна хем проста
47
4
 
14
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 3 години
тая май си мисли че кралицата ше и пада на коленца... ше пие от мездренското ми се види.
46
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждам тунел,виждам лъскава кола..започва с м...и така.Не си намерила с кой да гъбаркаш черна дъще
45
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХНе само невъзпитана, но и арогантна. И тази персона има претенции да съветва хората кое правилно и кое не? Нейната приятелка Опра би трябвало да я посъветва да се държи по- прилично и почтено.
44
2
 
4
 
! Отговори
Симо преди 3 години
Защо кралоцата и семейството и живеят над 95 години? Напоследък всички властимащи се борят да остнат завинаги на кралските си тронове. Това ще да е от Демокрацията.00848
43
8
 
32
 
! Отговори
Х преди 3 години
Едно елементарно и невъзпитано момиче, но обиграно по мъжката част, успя да заблуди наивния принц. Конфликтна, арогантна, с мания за величие, за кратко време се опита да създаде безредие в двореца. Не уважава нито семейството си, нито RF. С патологична амбиция да бъде център на вселената, да бъде на показ, да натрупа пари, сна всяка цена. Последните й изяви срещу RF са възмутителни. тази персона нон грата определено има има нужда от сеанси с психотерапевт.