Бионсе, Камила Мороне... Кои звезди носят сватбени рокли на червения килим?

Те не се притесняват нито от цвета, нито от кройката
1
Бионсе, Камила Мороне... Кои звезди носят сватбени рокли на червения килим?
БГНЕС

Не знаем за вас, но на нас изключително много ни липсват червените килими и звездите по тях. Светските събития вече се пренесоха в онлайн средата, като отново виждаме дизайнерски тоалети, но не е същото като преди. Част от звездите пък не искат да обличат рокли или костюми и приемат наградите си по пижама или домашно облекло.

 
Първата за годината наградна церемония, „Златен глобус“, ни предложи доста стилни визии, като видяхме Джилиън Андерсън в златна рокля, Аманда Сайфред в прекрасен флорален тоалет и Никол Кидман с 8000 кристала. Това ни накара да се върнем в миналото, когато всичко беше позволено, нямаше спазване на физическа дистанция, а маските бяха само за лекарите.
 
Когато търсят перфектния външен вид за червения килим, известните личности обикновено обличат дизайнерски рокли, които понякога са направени специално за тях. Има и моменти обаче, в които звездите решават да изненадат феновете, папараците и модните критици, залагайки на нещо нестандартно, като например булчинска рокля.
 
В този ход има доста смисъл, тъй като сватбените рокли са специално създадени, за да накарат жената да се открои сред тълпата и да бъде в центъра на вниманието. Именно затова звездите залагат на тази тенденция, която стана доста популярна през последните няколко години.
 
Ето кои звезди избраха сватбена рокля за светско събитие
 
Камила Мороне
 
Въпреки че с Леонардо ди Каприо все още не са тръгнали към олтара, Камила Мороне реши да направи дебюта си на наградите „Оскар“ именно с булчинска рокля. Тоалетът беше създаден специално за нея, като 23-годишната моделка го избра, за да подкрепи известното си гадже.
 
Роклята беше на Carolina Herrera, като първоначално е била проектирана да бъде сватбена. Стилистът на Мороне, Мика Шифран, казва пред InStyle, че визията е била вдъхновена от Грейс Кели. Тя обяснява, че поискали от дизайнера да направи няколко промени в роклята, за да не изглежда толкова булчинска.
 
Шифран и Каролина Херера работят заедно, като коригират цвета от бял до руж и добавят няколко детайла, за да може тоалетът да е по-стилен.

Бионсе
 
Въпреки че пропусна червения килим на наградите „Грами“ през 2016 година, Бионсе се появи на сцената, за да връчи награда на Марк Ронсън и Бруно Марс. Тогава изпълнителката впечатли с избора си на рокля и сме сигурни, че фотографите са съжалявали, че тя не е минала по килима.
 
Кои други звезди носят сватбени рокли на червения килим, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Добре, Лео ще става камилар, но не разбрах коя е тази камила Мороне и дали фамилията съответства на личността.