Причината за катастрофата на Уудс - прекалено висока скорост

Той е карал с около 140 км/ч на ограничение 72 км/ч
8 апр 2021 07:58,
17
Причината за катастрофата на Уудс - прекалено висока скорост
Снимка: БГНЕС

Известният американски голфър Тайгър Уудс е шофирал с двойно по-висока скорост на участъка от пътя, където претърпя инцидент на 23 февруари, съобщиха властите в окръг Лос Анджелис, цитирани от "Дойче Веле".

"Уудс е карал със 135 до 140 км/ч по спускащ се участък от магистрала извън Лос Анджелис, където има ограничение на скоростта от 72 км / ч.", каза Шерифът на окръга Алекс Вилануева на пресконференция, в която представи резултатите от разследването на инцидента.

Превишената скорост и невъзможността да се заобиколи извивката на пътя бяха причините за инцидента, който остави Уудс тежко ранен след претърпени фрактури на пищяла и фибулата на десния крак, както и наранявания на костите на стъпалото и на глезена, заради което бе хоспитализиран за няколко дни в болница Харбор в Лос Анджелис.

Тези наранявания могат да оставят Уудс извън международната професионална голф верига, според експерти, въпреки че голфърът не е коментирал въпроса.

Разследванията предполагат, че Уудс е ускорил спускането, вместо да се забави на този участък от пътя, и че е прекосил две насрещни ленти, преди да се удари в дърво, което кара автомобила му да се върти няколко пъти.

45-годишният голфър е бил в района за годишния турнир по голф Genesis Invitational в кънтри клуба Riviera в Тихия океан Палисадес близо до Санта Моника в Лос Анджелис.

Уудс е един от най-успешните голфъри на всички времена, с 683-седмичен рекорд на първо място в света, последно от март 2013 г. до май 2014 г.

Спортистът, роден в Кипрес (Калифорния), е печелил Августа Мастърс пет пъти; три US Open; и още три British Open, сред другите титли от неговия списък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не няма дрога, няма поркачка, и никоя порно звездичка актриска не го е била засмукала на път завкъщи. па и кой знае колко агентчета и всяква друга *** му чакалят имането. а може би просто тигърчо е искал да се върне в гората. на некое дръво. може да е видел и бананова палма.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ахмедами просто е по-добър от всички наши голфъри взети заедно... и тея които карат голфове:)))
4
0
 
6
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Тъкмо се бях притеснил. А кой е тоя и кво ни касае неговата катастрофа изобщо?
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той е значи виновни са белите.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черен е - едва ли той е виновен. Сигурно хакери са му атакували софтуера на колата.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е вярно. Гадните американски пътища са виновни. Питайте един наш "експерт" с опашчица.