Survivor се завръща, търси своите нови герои

Новият сезон тръгва в ефира на bTV
15 апр 2021 11:05, Александър Попов
21
Survivor се завръща, търси своите нови герои
Снимка: bTV

Риалити шоуто Survivor се завръща в ефира на bTV, като вече е обявен и кастинг за новите участници.

Под мотото "Надхитри. Надиграй. Надживей" световноизвестният риалити формат търси у нас участници, които са мотивирани да докажат, че триумфът в играта не е въпрос единствено на физическа сила, а изисква комплексни качества като здрав дух и тяло, находчивост и стратегическо мислене.

Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас.
Автентични предизивикателства, физически и психически изпитания сред природните красоти на непознати за родната публика дестинации отново ще поставят участниците на ръба на човешките възможности. Накрая ще остане само един.

"С много вълнение обявяваме старт на кастингите за нов сезон на Survivor в ефира на bTV. Survivor e сред най-екстремните и високобюджетни телевизонни риалити формати с милиони фенове по света и у нас. Вярвам, че новината за завръщането му ще развълнува зрителите и ще амбицира много хора със стратегическа мисъл и физическа издръжливост да се запишат", коментира Ангелина Белчева, директор "Локални продукции" на bTV.

Шоуто се завръща след 7-годишна пауза в България. Сред най-известните и ярки участници в сезоните до момента у нас са личности като Яна Маринова, Джина Стоева, Светла Димитрова, Ива Пранджева, Ваня Джаферович, Антон Агонцев, Николай Мартинов, Георги Костадинов,  Нели Иванова, Георги Кехайов и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Survivor
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11Бг версията на това шоу е много зле.Така е направено че няма с какво да запълнят ефирно време.
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българските продуценти като купят лиценза на някое световно риалити и веднага го чалгаризират и оакват.Затова и игнорирам.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нали вече имаме Спepмата(фермата) то от на село по голем сървайвър нема ама в Спepмата да вземат да ги оставят да живеят като някоя баба на пост и молитва и гледай ти сървайвър...
9
1
 
3
 
! Отговори
глаДен редактор преди 3 години
Занзибар?
8
1
 
3
 
! Отговори
... преди 3 години
като го наср а ха игри на волята миналия сезон, нормално сега БТВ да им го хакнат от зад
7
5
 
1
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Ако оцеляването е на някой...остров с банани,мога да дойда и аз.Бананите ще ги пращам по Спиди на жената,а тя ще ми праща...манджа по обратна...поща.
6
4
 
3
 
! Отговори
Роко2 преди 3 години
Тия младежи вечер кво правят ?
5
7
 
1
 
! Отговори
свидетел преди 3 години
Дали ще е като американското "Оцеляване" снимано в горичката над кв. Банкя и къпане в Рилски езера.
4
8
 
7
 
! Отговори
... преди 3 години
Абе гледах един сезон, не целия, и видех какво точно е! И не ми хареса! Не, че нещо *** как да го обясня, просто няма как след като месец два и повече си ял само и единствено по 100 грама риба на ден, при това не всеки ден, и на всеки 2 дена пиеш по половин литър вода и след това да можеш да бягаш 5-6 километра носейки по 30-40кг. на раменете си! Така, че поне си кажете че то е сървайвър ама си има и доълнителна кухня зад камерата! Та такива ми ти работи!!!
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой па го гледа тоя сурвивор?
2
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е абсолютно ВРЕДНО предаване...Учи българите на ЛОШИ неща... Условията в които постават участниците са както в една детска приказка, където всичките животни паднали в голяма дупка и нямало как да излязат и се изяли едни други...Това предаване подстрекава ЛЪЖАТА, измамата... НЕ ни трябва.....По- добре да се надпреварват физически или да показва УМ.. Такива качества са необходими на българите.
1
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
навремето имахме часове по физическо в училище сега има сървайвър..