Диетична пица по рецепта на Тайра Банкс

С нея супермоделът изкушава 5-годишния си син Йорк
Обновена: 18 апр 2021 19:39 | 18 апр 2021 18:49, Дарена Найденова
23
Диетична пица по рецепта на Тайра Банкс
БГНЕС

Бургери, пици, пасти и торти. Всичко това ни е забранено в месеците преди лятото, в опит да поддържаме стройна и стегната форма. Заедно с редовните тренировки, ние следваме здравословни диети, които изключват всякакви тестени изделия, захарни напитки и десерти. Ограниченията обаче не означават, че не можем да бъдем иновативни и да измислим начин, по който да се насладим на вкусните ястия, като в същото време останем верни на отслабването.

Тайра Банкс, която рядко споделя подробности от личния си живот с обществото, реши да зарадва феновете си с лесна рецепта за диетична пица. Като всички нас, моделът се опитва да не прекалява с вредните храни, още повече, когато продължава да се подвизава като водеща и трябва да изглежда във форма. Освен това, Банкс следи и за здравословното състояние на 5-годишния си син Йорк и се опитва да го предпази от затлъстяване.

Затова звездата е намерила чудесен начин да залъже както своя, така и апетита за вредни храни на момчето. В социалните мрежи тя сподели снимка на цветна пица, която прилича на обикновената, но всъщност е доста по-различна. Тук главна роля играе не тестото, а карфиолът, като в рецептата няма никакво брашно. За да стане привлекателна за детското око, основата е покрита с цветни зеленчуци, които осигуряват нужните хранителни вещества. Тук ще видите лук, броколи, чушки, царевица и черни домати.

„Кой казва, че вкусната храна не може да бъде полезна? Защото аз мога да поспоря“, пише Тайра под снимките. Тя допълва, че се е сдобила с рецептата от Gimme Delicious и посъветва феновете си да я опитат у дома. Звездата сподели, че всеки може да използва каквито си иска зеленчуци, според предпочитанията си.

Рецептата за здравословна цветна пица на супермодела можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Златка преди 3 години
С тази карфиолена пица, после ще и се скъса ауспуха, ужас
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дянков да не я съди за патент?