Кристина Агилера: Чувствам се виновна, когато не работя

Ето какво сподели тя
19 апр 2021 15:15, Ивета Иванова
27
Кристина Агилера: Чувствам се виновна, когато не работя
Снимка: БГНЕС

Кристина Агилера изпитва вина, когато не работи. Тя казва, че не е била щастлива от много неща, когато е била дете-знаменитост.

40-годишната певица е под светлините на прожекторите, още от тийнейджър, когато става звезда на "Дисни". Като обяснява как е прекарвала времето си през пандемията, тя посочва пред списание "Health":
 
"Имам този огромен шкаф със стари дневници, които пазя през последните 20 години от живота ми. Имах възможност да наваксам с тях и да размишлявам за себе си... В някои отношения, не бях доволна от много неща и е плашещо да се изправя срещу тези чувства, срещу които, при нормални обстоятелства, няма да имаш време да се изправиш...".
 
Изпълнителката изпитва голяма вина, когато не работи и това ѝ е било втълпено от малка, тъй като израснала в състезателна среда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
до 2, 1 и 9 преди 3 години
Такива като 1,2,9 издават абсолютното плебейско мислене. Дето никога няма да проумее цената на таланта и усилията да се задържиш на върха и що е то труд. Щото колкото по ***, толкова повече си мисли , че търсенето на циреи по *** на успелите хора е смислено занимание.
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Агилера та беше високооборотна като беше *** дваасе. Колко злобарки е изяла - никой не знае. Сега мяза на зарязана лелка с поне десет котки вкъщи.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тука философите дават оценка на световна звезда с десетки милиони в сметката си, щото са по- кадърни от нея, типични трапезни герои, описани още от Ботев!
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един от най-великите гласове на нашето време!
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РадоТо за вас работата е май все по строежите. Ама от вас толкова. Ако си мислите, че постоянните репетиции и създаването на нови песни и тн е нищо работа значи наистина имате мозък колкото за строежа.
2
8
 
11
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Да ти имам работата.
1
4
 
14
 
! Отговори
Ела при мен преди 3 години
Имма нужда от хигиенистка