Неостаряващи звезди: Кристина Агилера зове да обичаме телата си

Ето как се грижи за себе си певицата
23 апр 2021 18:40, Иванка Гъркова
11
Неостаряващи звезди: Кристина Агилера зове да обичаме телата си
Снимка: БГНЕС

Кристина Агилера мрази твърде кльощавата си фигура, която имаше в началото на нейната кариера като певица. Това призна самата тя в откровено интервю за списание Health, на корицата на което ще се появи през май. По думите ѝ, в момента тя се чувства доста по-уверена с няколко килца отгоре, отколкото тогава.

 
"Когато влязох в шоубизнеса, мразех това, че съм твърде слаба. След като навърших 21 започнах да напълнявам и обикнах новите си извивки", разказва тя.
 
По думите на изпълнителката, която напълня през последните няколко години, всеки има „хубави и лоши дни“, говорейки за начина, по който усещаме телата си. Според нея истинската красота е именно в приемането на това, което виждаш в огледалото.
 
"Колкото и да ми харесва блясъкът на славата и пробването на нови рокли за пред камерата, това, което е най-хубаво е, след като се съблечеш, да се почувстваш добре от образа, който виждаш в огледалото", разказва още тя.

Как Кристина Агилера успява да заобича тялото си?
 
Извън стандартите за красота
 
"Харесва ми, че вече имам дупе", споделя звездата. По думите ѝ, тя мрази да гледа свои стари снимки, защото на тях е много слаба, но същевременно си спомня за онова време, в което е била толкова плаха и несигурна.
 
„Колкото и да ми харесва блясъкът на славата и пробването на нови рокли за пред камерата, това, което е най-хубаво е, след като се съблечеш, да се почувстваш добре от образа, който виждаш в огледалото“, категорична е тя.
 
Справя се с психични проблеми
 
Агилера има много травми от детството, които преживява благодарение на това, че посещава специалисти и говори открито за тях. Още на 13 тя се сблъсква със славата, ставайки едно от лицата на Disney, после започва и певческата ѝ кариера, но тя е твърде малка.
 
"Но мисля, че това беше просто част от пътя ми. Определено в миналото съм се борила с депресия и тревожност – това е постоянна битка за преодоляване на мислите, които винаги са тревожни", разкрива тя пред списанието.
 
Още за Кристина Агилера и нейната философия за тялото, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази е в голяма грешка. Не телата си а Душите си. Тялото е тленно и е временен дом на душата. Когато тялото у.мре душата продължава живота си. А тялото се превръща в пръст. Учи *** коко..шко чети *** не се излагай. Ще ти се смеят и врабците.
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя не може да пее точно като Бритни. И двете звезди на Дисни.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде да идва да й обичам тялото тогава
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Красива жена с красив глас