Алекс аут от MasterChef, провали се с агнешки дроб по шуменски

Той предизвика на дуел актьора Стилиян Желязков
19
Алекс аут от MasterChef, провали се с агнешки дроб по шуменски
Снимка: MasterChef

Редиците в MasterChef все повече оредяват. Поредната елиминация изправи хоби-готвачите пред невиждани досега трудности и само шестима от тях продължиха към финала на най-доброто кулинарно шоу и голямата награда от 100 000 лева.

Самоувереният рентиер Александър Петров си тръгна след дуел на честта с актьора Стилиян Желязков.

По време на елиминациите Александър се справи най-зле със сложната задача да разфасова сварена агнешка глава и трябваше да предизвика съперник на решителен кулинарен дуел за място в шоуто. Рентиерът хвърли ръкавицата на актьора Стилиян, към когото хранеше нескрита неприязън. Двамата трябваше да приготвят агнешки дроб по шуменски - легендарно ястие, осъвременено и пренесено в 2021 година.

В последвалия сблъсък опонентите си размениха остри реплики, но на финала джентълменски си стиснаха ръцете. Журито отсъди, че Стилиян е сготвил по-добре, а Александър напусна състезанието завинаги.

В навечерието на Гергьовден MasterChef стана домакин на деветима войници, изпълняващи мисии в най-опасните места по света - Ирак, Афганистан, Сомалия, Судан и Йемен. Разделени в два отбора, хоби-готвачите трябваше да сготвят висококалорично основно ястие и шоколадови десерти за гостите.

Капитанът на сините, шофьорът Мартин Банков, поведе своя тим в грешна посока и презентира недообмислено меню от чили кон карне със свински ребра и фокача, плюс протеинов бар с шоколадов мус и плодова салата.

Червените, начело със студента по право Теодор Колев, се представиха отлично с еленско „Уелингтън“ с картофено пюре и печен сос, придружено от шоколадов кейк с фъстъчено масло и малинов сос, и спечелиха битката с 8 на 1 гласа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Alexandrina"Животът подрежда нещата най-правилно."Само по телевизията и романите ... обаче!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 3Ами нахрани ги бе, каот ти знае толкова гааадната човка!!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 11Да, не думай. АКо трябваше да чакаме на "скромните и спокойните", дето 3 часа събирате сили да отворите вратата и да излезете от вас, мали мали ....
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата концепция на това предаване няма нищо общо с реалния живот ...
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алекс ако искаше да спечели това състезание не трябваше водещи да бъдат отрицателните чувства, неприязън и собственото му огромно его. Просто прекали и в един момент забрави, че е там, за да готви, а не, за да обижда Стилиян и да демонстрира колко му е неприятен!
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алекс имаше качества в кухнята, но заради просташкото му поведение се радвам, че отпадна. Самоуверен и нахален тип, но пък точно такива успяват в живота за съжаление
10
1
 
15
 
! Отговори
Ива преди 2 години
Много се кефя, че Алекс напусна!!! Голям комплекса! Ха хаа ! На всички останали пожелавам УСПЕХ!!!!
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алекс се провали заради собствената си фалшива гордост и инат. Това не са добри съветници. Иначе е изключително добър и креативен. Отзивите които взаимно си отправят всички играчи, не им правят чест! Колкото по-добър и отзивчив си, толкова и природата е на твоя страна.
8
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе те едни яйца на очи не моат да изпържат, тръгнали агнешки дроб по Шуменски да праят. А даже не съм ги и чувал кои са тия. Айде, единия съвсем безизвестен, ама другия нали там актьор. Де играл, що играл, как играл? Някой знае ли? Къв актьор? цирков ли, филмов ли? Къв актьор? Колко роли има зад гърба си че трябва и да е известен чак? Баааси талаша брааат. Ей за тва сме стигнали дъното. Щот всеки се прай на някъв а всъщност е никъв.
7
3
 
25
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Тоя Алекс е пич само за такива каъо нвго. Комплексар от провинциален тип.Голям уж мъжкар...ама тесногръд и с доата простоват изказ.
6
2
 
24
 
! Отговори
До 3, гладния преди 2 години
И какво - да спрат хората да готвят и да ядат вкусна храна ли? Да ви имам логиката, плод на слаб ум. Макарони и качамак ли да бъркат? Я прочети елементарни принципи на икономиката и за създаването на стойност и тогава давай воля на слабия си ум. Аман от гладни, дето искат някой друг да ги нахрани. Айде, че т-боун-ът ми загоря. Д....л.
5
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алекс беше голем пич- на лицемерен слагач като Стилиян. Фактът, че избра възможно най-силния противник заради въпросна чест го потвърждава. Беше интересен готвач и приятен за гледане. Жалко, че си тръгна.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 3Кой точно няма какво да яде? И р омите не искат храна като подаяние. И в домове и социални исттитуции храна точно си имат и не искат повече.
3
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората няма какво да ядат, тия готвят еленско уелингтън.
2
5
 
36
 
! Отговори
Alexandrina преди 2 години
Обикновено гледам предаването заради хубавите ястия, които готвят участниците и нямам пристрастия. Този участник Алекс ми направи впечатление със злобните си коментари и голямо его още от самото начало. Добре е, че падна от именно от Стилиян, когото мразеше най-много. Животът подрежда нещата най-правилно.
1
2
 
19
 
! Отговори
ХАХА преди 2 години
Ах каква поредна футболна драма,драги зрители!