Арнолд Шварценегер: Откакто станах дядо се чувствам по-стар

Катрин Шварценегер дари с внучка Арни преди около година
Обновена: 6 май 2021 22:30 | 6 май 2021 22:23, Дарена Найденова
18
Арнолд Шварценегер: Откакто станах дядо се чувствам по-стар
БГНЕС

Оказва се, че отглеждането на пет деца не е достатъчно доказателство за родителските способности на Арнолд Шварценегер. Или поне не по стандартите на дъщеря му Катрин.

В шоуто на Джими Кимъл 73-годишният актьор отговаряше на редица въпроси, включително и за живота си по време на пандемия и дали се включва в грижите за внучка си Лайла. Момиченцето се роди през август 2020 година и е първо дете за Катрин Шварценегер и съпруга й Крис Прат. "Да си дядо е чудесно. Единственото негативно нещо е, че ме кара да се чувствам стар", пошегува се Арнолд. Той добави, че се гордее с дъщеря си и съпруга й и смята, че те се справят чудесно с отглеждането на Лайла.

Актьорът разкрива, че момиченцето се наслаждава на всяка минута в семейната ферма, където свободно се разхождат декоративни магарета и коне. "Лайла е идвала няколко пъти у дома и често седи върху магарето Лулу или кончето Уиски. Смятам, че от нея ще излезе чудесен ездач", похвали се Шварценегер. Относно това дали помага в грижите за детето, той отрича и обяснява, че Катрин не позволява никой друг да пипа дъщеря й.

"Катрин много я пази. Винаги, когато докосна бебето, тя ми казва да не го прави по този начин, а по друг. Опитвам се да й обясня, че съм отгледал пет деца и знам това-онова, но тя не чува и се страхува, когато съм близо до Лайла", казва Арнолд. Според него, това е напълно нормално за всяка една майка, особено за дамите, които имат дете за първи път.

Освен за внучка си, Шварценегер беше помолен да коментира кандидатурата на Кейтлин Дженър за губернатор на Калифорния. Тя смята да замени Гавин Нюсъм, който в момента заема поста и е представител на Демократическата партия. Дженър ще се кандидатира от Републиканците. Според Арнолд, всеки има шанс да спечели изборите и смята, че населението иска промяна.

"Най-важното нещо е да имаш ясна представа какво искаш да направиш. Какви промени и защо точно ти трябва да станеш губенатор. Всичко друго няма значение, защото пресата винаги ще те атакува. Те атакува мен, но в крайна сметка аз спечелих", допълва той. Актьорът не разкрива дали Кейтлин му се е обадила за съвет, като заяви, че е близък приятел както с нея, така и със сегашния губернатор.

Още новини за звезди четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
1
 
! Отговори
бита карта преди 2 години
Да беше се занимавал само с филми и спорт. От алчност и в политиката се навря и показа какъв тъпир е. Ходи с травестите да стиска ръце. Вече и за мъжество не може да се говори при Арни. Бита карта. Остана някой стар филм и това е.
14
0
 
0
 
! Отговори
!? преди 2 години
Крис Прат не си ли играеше на чичо доктор с Ана Фарис - от любимите ми.
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 73 години е добре, че за себе си може да се грижи още. В един нормален свят трябваше да е дядо на 45-50год. Те сага на толкова стават татковци.. преди това още не знаят дали искат деца... добре че са ромите да правят деца
12
0
 
4
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Естествено, няма как нито едно "интервю" на слугите на Молок, взели билета и продали душата си, да мине без приказки и пропаганди на тема сексуални перверзии, извратеност, ковидианска пропаганда и кафяви и черни "бежанци"!
11
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти не само си стар вече, ами си и една жалка фурнаджийска лопата, отдавна ме изгуби като фен.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хапвал, пийвал и побийвал от време на време на младини и си оправил тотото за старини.Хич не го и мисля даже, сега може да разтяга локуми до края на света, да му мислим ние с гайдите.
9
1
 
9
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 2 години
"Гръмко" заглавие: "Арнолд Шварценегер: Откакто станах дядо се чувствам по-стар"Цитат на интерпретацията: "Да си дядо е чудесно. Единственото негативно нещо е, че ме кара да се чувствам стар"... gj
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кейтлин Дженър ....е нема такова извращение като тоя/тая.
7
1
 
11
 
! Отговори
Himika преди 2 години
Как може да спорите да ли е взимал химия или не, като сам той е казал, че на 20 годишен е започнал да взима и е говорил по темата..
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
диваци сме
5
4
 
9
 
! Отговори
Голям! преди 2 години
Респект!
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не вярвам да не е вземал химия ако дигаш само без химия никога няма да имаш тия изродски мускули.Те всички порно актриси казват че не са *** само им плащат за да правят секс за пари пред камера и бодибилдърите не вземат химия само едни вещества с трудно произносими имена които им правят мускулите да станат тройно по големи.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лесен е живота на богатите
2
18
 
14
 
! Отговори
арнолд преди 2 години
не е взимал никога никакви химииима разни операции понеже от малък страда от сърдечни и чернодробни заболяванияеваларка че въпреки това е постигнал всичко което е мечталпрестанете да плюете без да знаете
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, обратното е :)Като остаря и взе, че стана дядо.