Меган и Хари - сред участниците в концерт, посветен на ваксините

Негов водещ ще бъде Селена Гомес, поканата е на Белия дом
18
Меган и Хари - сред участниците в концерт, посветен на ваксините
БГНЕС

Помните ли големия концерт на Global Citizen през 2020 година точно в разгара на пандемията? Тогава световни изпълнители обединиха сили, за да направят специално събитие, което да зарадва милионите зрители на всички континенти, които тогава се бореха с изолацията и страха от заразяване с коронавирус. Организатор беше Лейди Гага и всеки един гост се показа от дома си, за да ни окуражи и да ни напомни, че сме заедно в тези тежки времена.

 
Сега Global Citizen отново смята да направи нещо мащабно, като целта този път е да насърчи хората да се ваксинират. В големия концерт, който ще се състои на 8 май, ще вземат участие принц Хари и Меган Маркъл, Камала Харис, Джо и д-р Джил Байдън и много други известни личности. Събитието ще бъде водено от Селена Гомес и ще бъде под наслов "Концерт, обединяващ света". 
 
Според официалното становище, концертът цели да увеличи доверието във ваксините и да помогне те да достигнат до всеки един човек по света. Той се организира заедно с инициативата "Ние можем да го направим", стартирана от Белия дом по време на пандемията, за да повиши интереса на обществото към ваксинирането като същевременно промотира основните мерки за превенция като носенето на макси и социалното дистанциране. 
 
В концерта обаче няма да участват само известни личности от Америка. Към тях ще се присъединят президентът на Франция Еманюел Макрон, министър-председателят на Канада Джъсти Трюдо и министър-председателят на Хърватия Андрей Пленкович. На екран ще видим и Бен Афлек, Криси Тейгън, Дейвид Летърман, Джими Кимъл, Оливия Мън и Шон Пен. 
 
Хари и Меган ще бъдат председатели на кампанията, ще отправят специално съобщение към зрителите по целия свят, в което ще говорят за това колко важно е да се осигури равен достъп до ваксините за всеки един. Двойката също така ръководои координирано усилие в частния сектор за набиране на средства за програма за споделяна на ваксини. Концертът ще зарадва публиката с изпъления на Дженифър Лопес, H.E.R., J Balvin, Еди Ведър и групата Foo Fighters. 
 
"За мен е чест да водя 'VAX LIVE: The Concert to Reunite the World'. Това е исторически момент да насърчим хората по света да се ваксинират, когато има достъпни ваксини за тях, да накараме световните лидери да направят ваксините достъпни за всеки и да съберем целия свят на едно място за една вечер, изпълнена с музика. Нямам търпение да съм част от това", казва Селена Гомес в официално съобщение.
 
Повече за събитието и участниците в него ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Които ще да пее на този концерт аз няма да се ваксинирам.Не съм някой които копира какво правят известните без да мисли.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ха ха ха смях ..БОГ Е ЛЮБОВ ! ХРИСТОС Е ВРЪЗКАТА НА БОГ С НАС! ЧОВЕК ЖИВЕЕ В БОГ И БОГ В ЧОВЕКА! ДУШАТА ПРОИЗЛИЗА ОТ БОГА а тялото на земята е инструмент който душата си служи на земята за обучението си в този живот прераждане. Като знае човек духовно осъзнатия това защото се изтрива от съзнанието и не помнят хората,подобни негативни внушение за болести вируси и вексини са заблуда и начин да се намали населението на земята.Господ да благослови всички души! ВСИЧКО Е ЛЮБОВ!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бай Тръмп няма ли да го поканят ??? Не че той ще отиде на това нео-либерално сборище, но в крайна сметка ваксините са факт, благодарение на него.
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без да съм почитател на роялните, виждам че има все още хора с принципи от тях!Плебеите и и нф а нти лните няма как да го разберат! Сещате се кои имам в предвид!
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
направо се умилих за милия им концерт. заедно ще си осигурим достъп до безценни ваксини и ще пеем пеем песента на Тумба около огъня. веднага ще си запиша, за да чуя възторженото слово на неваксинираните сатанисти да ме ваксинират. мегънка, моля с три ваксини да набиееш новото дете.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не Global Citizen, а Global Sheep! Гражданите имат свободна воля
7
2
 
20
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Тая нали беше много бременна и затова преди месец не можа да отиде на погребението. Сега по-малко бременна ли е?
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О...каква изненада, всички *** събрани на едно място.
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Хари бил много алчен , продаде близките си и себе си за едни пари. Черна го върти на малкия си черрн пръст, той е безгласна буква само и козирува, но пада му се. Ако може и майка си би продал - гнусен и отвратителен е и некадърната черна също.
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хари и Мегън вече не са част от кралското семейство.Бай бай. Сега ще видим чернокожата кога ще се сети че е сексуално тормозена от ръждавия и иска развод и обезщетение..
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тотален срив ти казвам, Уили, на ценностната система на т. нар.свободен свят,, който с тояказармено оркестриран концерт направо хвърля ввбмузика всичко здравомислещо както от старата, така и от новата "нормалност".Възхвалаа на ваксините? И певци песни за тях ще пеят. И ще плеснат с ръце да се прегърнат.Хора, бдите ли?
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Елита приканва плебса
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***