Адел на 33 - щастлива и свободна

Певицата празнува рождения си ден и още нещо
7 май 2021 22:00, Иванка Гъркова
14
Адел на 33 - щастлива и свободна
БГНЕС

Адел има повече от 33 причини да бъде щастлива и издаде нов албум съвсем скоро. До това заключение стигнаха най-верните ѝ фенове, които я поздравиха сърдечно по случай рождения ѝ ден. Талантливата певица го отпразнува на 6 май, по свой начин – щура и свободна.

„Thirty FREE“, написа звездата в Instagram, където сподели няколко свои снимки. Текстът казва много – тя празнува не само 1 година от своята трансформация, но и това, че се чувства отлично след развода и раздялата с рапъра Скепта.
 
„Адел, ти направо сияеш!“, гласи един от коментарите по повод черно-белия ѝ кадър, на който тя е без грим, поставила ръце под брадичката, над която виждаме усмивка.
 
На следващия кадър изпълнителката е във водата, с отворени обятия към слънцето.
 
Последният кадър също допадна на почитателите ѝ – там тя носи страхотна рокля на марката Altuzarra и им дава целувка с уста, разпиляла къдравата си коса, докато се завърта пред камерата.
 
Снимките и ще има ли нов албум певицата, ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
11
 
! Отговори
Магдебург преди 2 години
Фалшив живот. Това не е свобода, а робство :(
5
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне давайте от новите и снимки като е отслабнала, че някои се чудят какво да хейтват по-напред.
4
6
 
3
 
! Отговори
Маймуна! преди 2 години
грозен виещ глас, да се научи да мълчи това прасе!
3
0
 
9
 
! Отговори
До 3, 4, 5: преди 2 години
Статията не е за "невероятните ти песни със смисления им текст", а за живота на тази певачка. Ако беше за песните й, можехме да ги обсъждаме, а тук се натъкваме на един модел, който искат да ни натрапват.Защо не коментираш татусите по шията на чернокожия й тъпкач или на детето й, което расте меко казано в немормална обстановка.Ние точно това искаме - нека да се коментират филми или песни на актьори, а не да ни ги натрапват като модел, защото за никакъв модел не стават.
2
2
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Отвра.тително.
1
3
 
12
 
! Отговори
молим !? преди 2 години
що ни занимавате с некаква дето отслабнала уж с диети ? я лекаря дето изсмуква тлъстини и другия дето реже кожляци да кажат каква и е диетата