Развод ми дай - кой миел чиниите в дома на Бил Гейтс?

Ето любопитни подробности за отношенията му с Мелинда
77
Развод ми дай - кой миел чиниите в дома на Бил Гейтс?
БГНЕС

Преди няколко дни стана ясно, че милиардерът Бил Гейтс и неговата съпруга Мелинда са решили да сложат край на своя 27-годишен брак, който според официалното им изявление е „безвъзвратно разбит“. Двамата нямат предбрачен договор, което прави бъдещият им развод особено любопитен за медиите, тъй като състоянието им възлиза на над 100 милиарда долара.

 
Съпрузите Гейтс са родители на три деца и от три десетилетия са една от най-известните двойки в света. Раздялата им е шокираща, тъй като привидно двамата бяха в перфектна хармония, и в личен, и в професионален план.
 
Двойката обяви развода си в социалните медии в понеделник, заявявайки:
 
„Вече не вярваме, че можем да израстваме заедно като двойка в следващата фаза от живота си, но ще продължим нашата работа заедно във Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“.
 
Филантропската двойка, чиято фондация прави едни от най-големите дарения в света, често е критикувана, дали всъщност прави добро на хората или е точно обратното. Много хора са убедени, че даренията на топбогаташите, включително и във времена на пандемия, са с доста противоречив характер.
 
Според списание People, 56-годишната Мелинда вече е подала молба за развод, а от съдебните документи става ясно, че двамата ще разделят активите си според споразумение, направено по време на брака им.
 
Вижте повече любопитни и някои доста изненадващи подробности около връзката на Мелинда и 65-годишния Бил:
 
1. Бил ходи всяка година на почивка с бившата си приятелка и то със знанието на жена си
 
Преди да срещне Мелинда, която започва работа в Microsoft като продуктов мениджър през 1987 г., Бил e има друга жена в живота си, а именно софтуерният предприемач Ан Уинблад, с която е имал отношения от средата на 1980-те до срещата си с Мелинда. Той е създал толкова силна връзка с Уинблад, която в момента е 70-годишна, че я е задържал в живота си и до днес.
 
Оказва се, че Гейтс дори имал уговорка със съпругата си, че той и Уинблад могат да ходят на почивка всяка година по едно и също време само двамата. Всяка пролет Гейтс прекарвал дълъг уикенд с Ан в нейната плажна вила в Северна Каролина, където двамата карали бъгита по пясъчните дюни, летели с делтапланери и се разхождали по плажа. В това време те обсъждали биотехнологиите, споделяли мисли за света и себе си.
 
Според списание Time, Бил и Ан далеч не били средностатистическа романтична двойка. „Те бяха сродни умове. На почивката им в Бразилия той взе учебника на Джеймс Уотсън от 1100 страници „Молекулярна биология на гена“ и двамата заедно изучаваха биоинженерство. На друга тяхна ваканция, в ранчо в Санта Барбара, Калифорния, двамата изучаваха физика.“ Между другото Ан е един от първите големи инвеститори в компанията на Бил, още когато Microsoft е прохождала на пазара.
2. Първоначално Мелинда отхвърля Бил
 
Бил може да е един от най-успешните и богати мъже на планетата, но Мелинда първоначално не е била особено впечатлена от него. Той я кани на среща по доста странен начин, казва й: „ Искаш ли да излезем след две седмици?“. Тя му отказва с думите, че не е достатъчно спонтанен за нея. Но Бил не се отказва. Обажда ѝ се час по-късно, за да ѝ предложи среща още същата вечер. В крайна сметка Мелинда се съгласява.
 
Според близки до семейството, Бил готвел и миел вкъщи, а жена му си почивала от домакинската работа...
 
Още за отношенията между Бил и Мелинда Гейтс ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1100 страници молекулярна биология само на гена. Какво толкова пише в тази книга?
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо: "Двамата нямат предбрачен договор, което прави бъдещият им развод особено любопитен..."А после: "...от съдебните документи става ясно, че двамата ще разделят активите си според споразумение, направено по време на брака им."Сега я уточнете, имат ли нещо или нямат? Всичката ви е такава.
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не разбрах защо не се е оженил за сродния си ум.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше един филм , където всяка сутрин нашия човек отваря един долап и вътре го чакат чисти дрехи , обувки, яденето на масата и т.н. Предполагам че и при Бил е така, той е прекалено голям ум , за да има време за подобни неща ,
56
0
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Предлагам на мъжете тук от мъжка солидарност, да съберем пари и да подарим на Билчо една машина за миене на чинии, за да не се мъчи горкият!
55
2
 
4
 
! Отговори
???? преди 2 години
Милиардер да готви и мие? Толкова ли е стиснат, няма ли слуги или ако не ще нали прави роботи (софтуера поне). Мисля, че участваше в проект за роботизирана къща (или Мъск беше, но няма значение).
54
2
 
5
 
! Отговори
anonymous преди 2 години
Хората с кви мъже се развеждат, ейй..! А, ние.. :D
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горките, нямали пари за съдомиялна.Страшна трагедия.Три деца имали. Защо поне едното не мие чинии.Авторите ни вземат за ... на квадрат.
52
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
криза ли. този е бил приятелче на епщайн и скоро като почнат хорара по света да измират масово от ваксините ще бъде разчекнат и за това скатаватчаст от богатството. а мелинда освен това май е мъж, доста матриалец има в нета. рептилски псевдо драми.
51
0
 
18
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Тези сигурно имат 10 прислужници и още толкова готвачи, гардове и градинари. Всичко е заради данъците и разпределянето на парите. Правят го, за да не плащат данъци.
50
1
 
7
 
! Отговори
Чехалче преди 2 години
Аз мъж ли съм или какво. Моята дума ще се слуша! Аз ще мия чиниите! :-)
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя не го подмина кризата на средната възраст при мъжете .една по-млада п*****а ще му коства 24 милиарда . ама като е за последно няма значение.та китайката е направо грозна.
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма абсолютно никакво значение как ще си поделят парите при развода. При всяка подялба от 1% до 99% за Мелинда и двамата няма как да си изхарчат парите до края на живота.
47
2
 
4
 
! Отговори
до 61 преди 2 години
Започнах да гледам филм за Сноудън преди време и като видях че в АНС работят с Уиндоус и спрях да го гледам, А уж е биографичен по истински случаи, т.ашаци.
46
1
 
2
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
До Шишеджам корпорейшънАбе имат си, ама е под уиндоус и час по час зависва.
45
2
 
5
 
! Отговори
Шишеджам корпорейшън преди 2 години
Нямат ли пари за роботизирана прахосмукачка, чисти, пере, готви и простира, дори чиниите мие и разхожда кучето.
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От затвора ли пишат електората на дон юКарлеоне ?Дразнещо неграмотни и прости купени вишисти искат да се внедрят в несъщесвуващотото.
43
1
 
1
 
! Отговори
Съгласен! преди 2 години
До ХхььКакто пенсионираха ХР, който беше най-добрата ОС доста години наред.
42
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да му бяха поръчали някоя от нашите плеймейтки, по евтино щеше да му излезе. Справка при Буци
41
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой...?Великият аллах, как кой.