Джиджи Хадид с изповед за смесената раса

Ето какво каза за дъщеря си
16 юни 2021 21:55, Ивета Иванова
16
Джиджи Хадид с изповед за смесената раса
Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители за първи път през септември.

Моделката дари музиканта с дъщеря, която носи името Кай. И Джиджи, и Зейн са от смесена раса и така Кай има няколко различни произхода.
 
Бащата на Хадид е палестинец, а майка ѝ - холандка. Бащата на Малик е полубританец и полупакистанец, а майка му е англичанка.
 
"Ние мислим за това и говорим доста за това като партньори и това е нещо много важно за нас, но също е нещо, което ние първи сме преживели... Ние сме първото поколение на тези смесени раси и с този опит на първото поколение си казваш: "О, значи аз съм мостът". Това не е нещо, което моите родители са изпитали и те не могат да ми помогнат наистина с това. Това е нещо, за което съм мислила през целия си живот", обясни Джиджи пред списание "i-D".
 
26-годишната манекенка призна, че понякога се чувства "прекалено бяла", за да обсъжда своят арабски произход правилно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
10
 
! Отговори
Иветке, преди 2 години
не само сайтът ви, а и вие самите, имате много сбъркани критерии за цeнзypа! При това положение, не се учудвайте, че хората се гaвpят с вас!
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои са тези?!? И каква раса ви гони, като всички изброени са от европейдната раса! Вие съвсем му изтървахте края с тези глупотевици!
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От смесен произход е по точно. Не от смесена раса защото от Северна Африка до Близкия Изток всичко си е европеидна раса. В Близкия Изток живеят европейци но с доста по различна култура и религия.
3
1
 
10
 
! Отговори
М преди 2 години
Тази не е твърде бяла, а твърде ***! Да видим накратко, тази и мъжа и са горди, че участват в експеримент за сговняване на генетичния материал и произвеждане на ***...
2
3
 
16
 
! Отговори
Ре: преди 2 години
Едно време говореха за едно понятие расова чистота. Общо взето много го окепазиха. Това донякъде се направи, за да се популяризира и расовата нечистота...Ето тази например е горда че внуците и няма да бъдат по-умни от куче.
1
2
 
14
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Расисти могат да бъдат само мелеzи, които нямат раса. Това е проблемът на еврейският фашизъм- нямат етническа ориентация и вършат само безумия. Без национално самосъзнание живота просто няма смисъл. Семитите да си вървят в Семитландия.