Арми Хамър в клиника, ще лекува проблеми с алкохол, наркотици и секс

Актьорът започна лечение
17 юни 2021 06:15, Дарена Найденова
9
Арми Хамър в клиника, ще лекува проблеми с алкохол, наркотици и секс
Снимка: BGNES

Арми Хамър най-накрая е решил да потърси професионална помощ за личните си проблеми. Това съобщават множество източници пред Vanity Fair.

Актьорът е напуснал Каймановите острови, където прекара по-голямата част от пандемията, за да бъде приет в клиника, където ще лекува проблемите си с алкохола, наркотиците и секса. Според близки до Хамър, той си е тръгнал от изолационния си дом на 29 май, като тогава е бил видян за първи път на публично място след обвиненията в изнасилване, които му бяха отправени през март месец. Звездата категорично отрича всяко едно от тях.

На 31 май Арми е влязъл в клиника и вече се лекува от една седмица. Бившата му съпруга Елизабет Чеймбърс и цялото му семейство са застанали плътно зад това тежко решение. Двамата влюбени се разделиха официално през лятото, след като Хамър на няколко пъти е признал пред съпругата си, че ѝ е изневерил по време на брака. Двамата са започнали да ходят на терапия, която обаче не помогнала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Арми Хамър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
doko преди 2 години
Дай боже всеки му да се лекува така
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как се лекува с алкохол, наркотици и секс?
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За този т.нар. актьор има повече новини за клиниките в които ходи, отколкото актьорството което уж практикува.Сатанизъм в пълно действие. Не ми казвайте че то с няколко смешни роли пълни таблоиди и си щрака с пръсти. Задкулисите какво ли става, а?
1
0
 
3
 
! Отговори
БГ преди 2 години
И аз селе лекувам - мозъчен тумор. АрминХамър знае ли? Хубав ден хора!