Как Кортни Кокс се грижи за визията си?

Какво прави актрисата, за да изглежда прекрасно
17 юни 2021 20:46, Дарена Найденова
8
Как Кортни Кокс се грижи за визията си?
Снимка: Getty

Изминаха повече от 25 години откакто Моника Гелър се показа за първи път на екраните ни, придружавана от другите петима герои в сериала „Приятели“. Въпреки годините, Кортни Кокс, която влиза в ролята на любителката на чистотата, изглежда така, сякаш е останала в далечната 1994 година.

„Приятели“ прави своята премиера именно през 1994 и приключва 10 години по-късно с невероятен рейтинг и любовта на няколко поколения. Последният епизод е гледан от над 52 млн. зрители по целия свят, а преизлъчването на 10-те сезона продължава да носи солидни суми в сметките на шестимата главни актьори. Преди няколко седмици Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър отново се събраха за един последен специален епизод, в който разговаряха за всички детайли около заснемането на сериала.

Гледайки внимателно интервюто на шестте звезди, виждаме, че Кортни Кокс изглежда невероятно въпреки факта, че са минали почти три десетилетия от началото на „Приятели“. Причината за този младежки вид е стриктната грижа за кожата, която обаче е и доста лесна. През годините актрисата говори откровено за трудностите да поддържа добър вид заради кариерата си, като дори е прибягвала до филъри и инжекции. Оттогава обаче се е научила да обича естественото си аз и вече не харесва медицинските намеси.

Разбира се, това не означава, че Кокс не знае важността на добрата грижа за кожата и използването на правилните козметични продукти. Просто се е научила че няма нищо лошо в естественото остаряване и бръчките по лицето. Тъй като Кортни винаги пътува, тя е успяла да усъвършенства бързата подготовка и грижа за красотата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Кортни Кокс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кортни беше. Добре ,че мозъка има свойството да маскира това което вижда, в предвид предпочитанията.Та и Кортни. На който му е била симпатична, дори и зад белезите на времето, ще търси мимиките на Моника.
7
2
 
8
 
! Отговори
Handel преди 2 години
С ботокс.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...недостатъчно.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Потрес, това на човек не прилича, бе.
4
1
 
6
 
! Отговори
Кортни Кокс преди 2 години
И отдавна не изглежда прекрасно, за съжаление. ЕГН-то не прощава.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Перфектна ботоксова кожа и мъртвешки очи. Надали това е модел за подражание.
2
1
 
8
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Как? То си пише , с Коксове и ботокси
1
1
 
11
 
! Отговори
Отличник преди 2 години
Ама тя изглежда ужасно, с 10 години по-възрастна отколкото е. Точно нейните съвети едва ли е добра идея да се слушат :)