Денят на бащата: Как известните празнуват?

Кои знаменитости почетоха празника?
21 юни 2021 19:09, Дарена Найденова
4
Денят на бащата: Как известните празнуват?
Снимка: Istockphoto

Ако си мислите, че само майките имат специален ден за празнуване, жестоко грешите.

На 20 юни се отбелязва Денят на бащата и това е времето, в което трябва да благодарим на мъжа, който ни научава на всичко важно в този живот. На онзи, който винаги ще ни поставя на първо място и ще ни се притече на помощ, когато всеки друг ни изостави. Денят на бащата е празникът, който всяка година ни напомня, че едно семейство рядко може да е щастливо без мъжка фигура.

И докато Денят на бащата не е толкова популярен у нас, то по света той се празнува ежегодно. И този път известните личности не пропуснаха да изразят своята благодарност и любов към мъжете в живота си, които са им дали най-скъпия подарък – децата. От трогателни видеа до невиждани досега снимки, звездите показаха на света, че Денят на бащата е също толкова важен, колкото и Денят на майката
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодии.
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 2 години
Абе как така ден на бащата ? Те бащите не са ли ги забранили още в ЕС ?То това не е ли дискриминация към майките ?Иначе, честит празник на всички истински и доблестни татковци !Да сте живи и здрави и дълги години да се радвате на семействата си !
1
6
 
5
 
! Отговори
Истина преди 2 години
Денят на бащата е много важен, но за съжаление се празнува само в християнските народи, безбожните комунисти пренебрегват ролята на бащата и натоварват майките с неговите отгпворности. А вжискянските народи изобщо не зачотат жените само мъжете като робовладелци на жените и децата си. Но най-правилно е да се спазват Божиите празници само като в Бобия избран свят народ Израел и да се спазва Божия ред - на първо място е Бог, после са мъжът и жената и децата.