Джей Ло и Бен Афлек дебютираха като двойка в Instagram

Вижте кадъра
24 юли 2021 22:30, Теодора Драгоева
16
Джей Ло и Бен Афлек дебютираха като двойка в Instagram
Снимка: BGNES

Дженифър Лопес и Бен Афлек официално позираха заедно в Instagram като двойка в профила на приятелката на Джей Ло - Лия Ремини.

Снимката на влюбена двойка е черно-бяла и е направена навръх 51-ия рожден ден на Лия в средата на юни, но тя я е споделила в своя профил в социалната мрежа вчера.

Това се случва ден след като в медиите излезе информацията, че Бенифър, както медиите наричат двойката, са убедени, че са „любовта на живота един на друг“ и се чувстват късметлии, че съдбата е дала „втори шанс“ на отношенията им.

Според източници, близки до звездната двойка, Афлек и Лопес се носят на гребена на любовта си и нямат търпение да започнат живота си под един покрив, като вече са запознали и децата си.

Лия, която е актриса и високопоставена екссциентоложка е близка приятелка на Лопес покрай третия съпруг на попзвездата -  Марк Антъни.

По-рано тази седмица източник разкри пред сайта E!News, че Бен и Дженифър са „напълно отдадени на възродената си любов“ и искат по най-бързия начин да заживеят под един покрив, като Лопес вече се оглежда за имоти в Ел Ей, след като дълго време живееше с децата си и бившия си годеник Алекс Родригес в Маями, Флорида.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Загниваща либерастия
7
0
 
3
 
! Отговори
като на 25 преди 2 години
Страхотен виц, хитов сред немощните дядовци в санаториумите, опитващи да"блеснат" сред момичета. Колкото и по-млад да съм бил, пак съм се отвращавал от в, улгарна п, ростащина.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 8: Имаше такъв виц навремето. Мацката открива след 40 години студентската си любов и решава да се върне. Намира му адреса, отива пред вратата, съблича се гола и звъни. Вратата се отваря. Достолепен мъж на възраст отваря и се вторачва недоумяващ. Тя:- Скъпи, помниш ли? Това беше роклята, която най-много харесваше!Джентълменът промърморва смутено:- Да, ама да беше я поогладила малко! Никога не забравяйте, че бившите за да "бивши" си има причина ;)
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аууу! Наср... таковата .. изкефих се. Чутовна новина за всички зелени талибани, обърнати хастари, необработени набуци и ... несбъднати ерекции... Да живей!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жените създават тея циркове. Навремето го е оставила поради куп измислени причини въпреки,ще го е обичала. Въртя ***, сукаха е маймуниии, нежняци и какви ли не.Накрая на дърти години се връща .... жалко ... ама сте си загубили младостта при излишни хора.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На снимката Лопес е пред и сега едновременно на снимката със сегашната версия на Афлек.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо Джей Ло е мултиплицирана?