Меган не давала на баща си да види децата, той я съди

Ще подаде иск в Калифорния
Обновена: 24 юли 2021 08:18 | 24 юли 2021 08:10, Камелия Цветанова
23
Меган не давала на баща си да види децата, той я съди
Снимка: БГНЕС

77-годишният Томас Маркъл, баща на Меган, заяви, че ще се обърне към съда, тъй като дъщеря му и зет му принц Хари не му позволяват да се види с внуците си - Лилибет Даяна, която скоро ще навърши два месеца, и двегодишния Арчи. Той сподели плановете си за "близкото бъдеще" в интервю за Fox News, заснето в дома му в Росарито на мексиканското крайбрежие, съобщи БГНЕС.

„Ще подам иск пред съдилищата в Калифорния за правото да се виждам с внуците си в много близко бъдеще. Арчи и Лили са малки деца. Те не са политици. Те не са пионки. Те изобщо не са част от играта. И те също са с кралска кръв и трябва да имат същите права като другите членове на кралското семейство”, застъпи се Томас за внуците си, вероятно по повод новината, че принц Чарлз възнамерява да лиши Арчи от кралската титла.

Струва си да се припомни, че именно връзките с таблоидите е препъни камъкът в отношенията между него и дъщеря му. Томас Маркъл няколко пъти се извини на дъщеря си за контактуване с медиите, отбелязвайки, че „съжалява за това, което е направил“.

Както виждаме обаче, той продължава да бъде откровен с журналистите. В ново интервю Томас Маркъл не само обяви намеренията си да отиде в съда, за да види внуците си, но и разкритикува постъпката на съпруга на дъщеря си - догодина принц Хари ще пусне мемоари. „Хари няма какво повече да каже. След три сесии с психиатри и Опра Уинфри не знам какво още трябва да каже на обществеността ”, каза Томас пред камерата.

Между другото, той намери още нещо да съобщи за медиите за дъщеря си. По думите му Меган като подрастваща е мечтала за слава. Тогава Томас е работил като телевизионен дизайнер на осветление и е получил наградата „Еми” за работата си в сапунената опера „Главната болница”. Той взел Меган със себе си на церемонията по награждаването. Светкавици на фотоапарати, червен килим, фотографи от всички страни ... „Меган се обърна към мен тогава и каза: „Татко, един ден искам да бъда известна като теб“.

Тогава й отговорих: „За мен ти вече си най-важната звезда, в живота има значение само семейството“, отвърнал й Томас.

В интервюто не мина и без споменаването на кралица Елизабет II. Бащата на Меган Маркъл шеговито каза, че ще се радва да види нея и всички членове на кралското семейство по всяко време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Меганхари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 13 - той е човекът, който й е осигурил образование е престижен колеж. Тя и затова излъга - сама се била издържала в колежа. Майка й е измамничка и е лежала в затвора бая годинки. Той й е помогнал да създаде компания, тя обаче забравяла да плаща данъци и после се опитала да натопи него. Но щатите имат правосъдие, не са като нас разграден двор. А колкото до титлите на децата, принц Чарлз от години заявява, че ще съкрати кралското семейство,мнооого преди наглата кокошка да им се натресе.
15
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 2 години
И този е един чвор та знае ли се !!!
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая е еббахти каръка . Тъкмо да стане прЕнцеса ... и мъжът и рижия принц се отказа от кралски задължения и титли и стана човек от простолюдието - един "просто Хари" .... и сега като няма поданици да управлява се прави на шеф пред единствените двама таппаци които все още я слушкат - баша и и рижия *** .
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази е непоносимо същество.
12
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искал да ги види. Не да ги отглежда.Той и дъщеря си така ,,виждал,,, но я е отгледала майка й.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народът е казал!!!!!!.....НЕ искай прекалено много защото не може да му платиш цената.
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не дава? Добре че е бил той иначе, освен на протестите на бляк лайф има значение .....другаде трудно щеше да стигне с другите гени
9
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Таз к.............шачка защо ли не си намери някой тъмнокож за мъж и да миряса ?!
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хитрата сврака с двата крака се нахендри от алчност да става принцеса. Ама то ***, лачена обувки не става
7
0
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Кралската...сага се разширява,като се включват и...персонажи от простолюдието.Досущ като...босфорски сериал.
6
2
 
9
 
! Отговори
Да ви *** преди 2 години
Меган е ***** . Да , точно ***** . И ако някаква ***** е успялда да ****** един празно*глав "принц" , то това означава че тя е една много ***** ку*** .
5
4
 
23
 
! Отговори
Райнхардт Хайдриихт преди 2 години
Тази *** МЕГАН МАРКЪЛ--------БАЩА И Е БЯЛ АРИЕЦ ОТ АНГЛИЯ - РИЖАВ ГОСПОДАР ОТ АЛБИОНА..А МАЙКА И Е КАТРАНЕНА-ЧЕРНА ХИПОПОТАМКА ОТ ЕКВАТОРНА АФРИКА ОТ ДЖУНГЛАТА .....ЗАЩО ТАЗИ МАСТ..Я НЕ ДАВА НА БЕЛИЯ ГОСПОДАР ДА ВИДИ МЕЛЕЗИТЕ ?
4
0
 
16
 
! Отговори
Бекингем преди 2 години
Меган е ***
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак драми с тея..
2
11
 
10
 
! Отговори
111 преди 2 години
Толкова ли няма кой да му набие канчето на тоя kрeтeн,и да затвори тази глyпaвa уста!?
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Канелия, какви са тези стари новини. Това беше преди година, а може и две. Стегни се малко