Пинк иска да плати глобата на хандбалистките на Норвегия

Норвежките хандбалистки отказаха да играят по бикини
Обновена: 26 юли 2021 15:38 | 26 юли 2021 15:38, Ния Христова
45
Пинк иска да плати глобата на хандбалистките на Норвегия
Снимка: БГНЕС
Американската поп певица Пинк заяви, че е готова и иска да плати глобата на женския отбор по хандбал на Норвегия, които отказаха да играят по бикини, пише БГНЕС.
 
На страницата си в Туитър певицата обвини Европейската федерация по хандбал в сексизъм.
 
"Гордея се с хандбалистките от Норвегия, които изразиха протест против сексистките правила, отнасящи се до техните екипи. Европейската федерация по хандбал би трябвало да бъде глобена за сексизъм. Отлична работа, момичета! С удоволствие ще платя глобата ви", написа Пинк.
 
По-рано бе съобщено, че на състезателките по плажен хандбал на Норвегия е била наложена глоба за това, че са отказали да се състезават по бикини за третото място на европейския шампионат.
 
Норвежките хандбалистки се обърнаха към федерацията с молба да им бъде разрешено да се състезават по шорти, но така и не получиха отговор на молбата си.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде като не виждате проблем, всичките сексисти дето много разбират пт права, спорт и смятат, че изведнъж на някой просто му е щукнало, да сложат по еднин чифт бикини и да прекарат един ден като се разхождат с тях.Много е лесно да се пишат простотии на чужд гръб.
35
0
 
4
 
! Отговори
Теди преди 2 години
Журито защо не седи по бикини -да е за пример на останалите
34
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно са приели исляма вече? А тая Пинк е толкова захлюпена че не знае че не спортистките плащат глобите. Ама си прави уоук реклама и договор за концерти в уоук Норвегия.
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е плажен волейбол? Както и да е...."някоя" не иска да и се видят топките ли че искат със шорти?
32
0
 
3
 
! Отговори
Норвежки скиор преди 2 години
Прекачили са с препаратите за астма....
31
3
 
2
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Сега защо да ходя да гледам плажен волейбол? :-) Може би заради противниковия отбор.
30
1
 
1
 
! Отговори
до 28 преди 2 години
А пенсиите на спортистите от рекламите ли идват, получават заплати, спонсорството е бонус само, мен Rolex ме спонсорират, теб D&G ама Дончо и Гергана, в днес се навъдиха много *** хора сериозно, щом не е като в България не могат да си го представят, че спорта е ПРОФЕСИЯ както всяка друга и имат работно време и всичко
29
0
 
3
 
! Отговори
Гларус преди 2 години
Влиза им пясък през бикините
28
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми е интересно как ходят на плаж тези норвежки хандбалистки - може би със широките *** на баба им и шлифер?
27
10
 
6
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Аз не разбирам какво ще им се молят на *** от федерацията ? Излизат си със шорти ако им се опънат ги дават на съд. Дори и да не спечелят евентуално дело важното е да си знаят, че не могат да се налагат *** правила само защото си ръководител на някаква си смешна федерация. Играчите налагат условия на ръководството и да запопне конфликт да видим спорта от кого има повече нужда - от тулупа зад бюрото или от онзи, който изкарва парите. А тая Пинк е трябвало да обяви, че ще финансира дела.
26
7
 
16
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
Сериозно, не знам как да коментирам твоята глупост! Във всеки спорт е строго регламентирано какви да се екипите. Като не ти харесват правилата на даден спорт просто не го практикуваш. В тениса също има правила какъв трябва да е екипа на играча. Много странно как така изведнъж станаха проблематични екипите, а преди това всички ОК!? Не екипите са проблема, а че едни човечета искат да извлекат политически дивиденти - всичко е предварително организирана ПР акция, а целта мозъчни промивки.
25
1
 
5
 
! Отговори
До до 25 преди 2 години
А рекламите където ги носят е за по шарено или ?
24
10
 
3
 
! Отговори
до 25 преди 2 години
Хахахаха заплатите идвали от спонсори, това не е български спорт, там си имат министерства на спорта, които се занимават с професионалния спорт, заплати си имат, както ти си имаш заплата всеки месец. Тука да пускаме повече ТОТО, че останахме без спортисти, олимпиадата е като туристическо дружество за нас
23
6
 
8
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Просто не искат да си бръснат краката! За Пинк-Понг,е само реклама!
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А иска ли да им плаща 2/3ти от заплатата на всички отбори во веки?Заплатите идват от спонсори, спонсорите идват от хора които гледат и купуват продуктите които се рекламират.Нещата са доста прости и само заради едната злоба се правят че не ги разбират.Сега пинк ако иска може и със шалвари за по феминистко да ги облече но да няма плач после ако приходите спадат с 70%
21
11
 
10
 
! Отговори
до 19 преди 2 години
Правилата в спорта са строго свързани със спорта, облеклото не е правило свързано със спорта. Играта с какъвто и да е екип не променя правилата на играта. Единствено у Уимбълдън има изискване облеклото да бъде бяло, но никой не задължава играчите да пъдат с даден тип облекло, знам че искате да намерите неолиберални ( или там както ги наричате) похвати, но това да са по бикини задължително е доста тъпо, жените имат месечен цикъл, малко неудобно и смутително става да са по бикини не мислиш ли.
20
5
 
15
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Аз искам мъжете да са по Спидота ама те са по шорти, много ми е тъпо искам и аз да плакна око
19
12
 
29
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
Всеки спорт си има правила, слабоумнико! Щом правилата гласят, че в женски плажен хандбал се играе по бикини, ще играеш по бикини или въобще няма да играеш! След като тези хандбалистки са такива мегаумове и са с толкова висок морал, да ходят да играят шах на турнир за монахини. Всичко това е пропаганда, отново се търси умишлено скандал, отново се търси създаване на напражение и противопоставяне на мъже и жени - аман вече от либерастките деграданти, не глоба, а тояга трябва за такива.
18
3
 
14
 
! Отговори
hahahahaha преди 2 години
и на това псегнаха. Ами да не играят плажен волейбол! да игреят снежен!
17
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Норвежките плажни хандбалистки са отишли на Олимпийски игри не за да играят и да се борят за медал, а за да ни навират в лицата феминистка пропаганда.