Ах, тази Мадона! Какви са тайните й за красота?

Певицата държи на хидратацията на кожата
29 юли 2021 04:00, Дарена Найденова
26
Ах, тази Мадона! Какви са тайните й за красота?
БГНЕС

Сутиени с шипове, изрязани тоалети и плътна очна линия. Това виждахме на музикалната сцена през 80-те години, когато на върха беше Мадона и нейният екстравагантен стил. Тогава тя беше провъзгласена за Кралицата на попа и вече четири десетилетия е в полезрението на обществото. 

 
Още с първия си хит "Bordeline", който влиза в челната десетка на класациите, Мадона определя какво означава да си поп звезда. Това значи да бъдеш смел да покажеш истинското си Аз, като не се интересуваш от мнението на другите. Дали ще те обикнат, или ще те намразят, не е толкова важно, колкото да слушат песните и да идват на концертите ти. Противно на очакванията, този подход проработва и Мадона се превръща в най-желаната поп изпълнителка през 80-те и 90-те години. 
 
Въпреки че е под светлината на прожекторите повече от 40 години, изпълнителката продължава да изглежда невероятно. Тя не само успява да се справи с ефектите на стареенето и други стресови фактори, които оказват влияние върху кожата, но нейните записи продължават да бъдат най-продаваните за всички времена. Мадона обаче е не само кралица на попа, но и е кралица на грижата за кожата. Тя винаги се е придържала към солидна рутина и дори има собствена марка за красота. 
 
За наше щастие, Мадона споделя каква е нейната тайна против стареене и как успява да изглежда толкова добре, въпреки 62-те си години. 
 
1. Личен естетик
 
Тарин Греъм се грижи за красотата на лицето на Мадона от 2010 година. Двете дами се срещат за първи път четири години по-рано, когато майката на Греъм работи като естетичка на изпълнителката. След като жената се грижи за кожата на кралицата в продължение на 11 години, тя решава, че е време да се погрижи и за семейството си. Затова напуска. 
 
2. Собствена линия за красота
 
Греъм споделя, че Мадона е изключително добре запозната с всички неща за грижа за кожата. Именно любовта й към красотата я вдъхновява да създаде своя иновативна козметична линия "MDNA SKIN". Продуктите са разработени с помощта на дерматолога д-р Пол Джарод Франк. И двамата експерти смятат, че изпълнителката е много навътре в козметичната индустрия и линията й е една от най-добрите на пазара. 
 
Още от тайните за красота на Мадона ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
До 18 преди 2 години
Нито гласови данни нито особено красива. Само провокативна визия и хореография.На мен тази последна тийн визия и държание и връзката с внука ми идват в повече
19
0
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
А ти какъв си? Преоблечен българин. Дядо ти случайно дошъл от Бъкингам в България.
18
6
 
1
 
! Отговори
Кирил Христов преди 2 години
Всички хейтърчета да се... ибнат. Мадона е една от най красивите изпълнителки, а отделно от това е най-великата жива шоу звезда на света. И едва ли са от значение комплексарските коментари на фенки на грозната Гарга и други такива.
17
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Красива е !
16
1
 
8
 
! Отговори
Плавник преди 2 години
К'ва красота? Тая е живо ***. Още от млада е грозна, в което няма нищо лошо - всеки се ражда различен. Но да ми я възхваляват медиите каква хубавица била....егати лицемерието. Фалшивите идоли водят до извратеняците, в които сме се превърнали днес. Горките ни деца.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-вече езикът й е о, твратителен! Сия Германска
14
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като чуя българин и българка се сещам за шкембе-чорба. ... така че ако обичате не коментирайте точно Мадона или бъдете малко по внимателни с коментарите (искрено Ваш!)
13
0
 
8
 
! Отговори
Unplugged преди 2 години
80% от днешните пеФци и певачки тотално ще изчезнат ако бъдат забранени провокативното държане и полу-секксуалните сцени в клиповете им. Щото те друго не могат да покажат.Спомням си по MTV имаше един формат Unplugged , където певец излизаше само с една китара по тениска и дънки , сядаше на едно столче и си пееше песента. Без специални ефекти... без полуголи танцьорки ... без разни папагалски костюми .... Само Глас и Китара... ТАМ се виждаше кой е талантлив и кой не е. Мадона беше там.
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мадона никога не е била красива, а сега вече е направо ужасяваща с това лице, като от филм на ужасите. И с тези програмки и филтри още по-страшно е сигурно да я видиш на живо. А и как само се развява по П и Ц на тая възраст, направо жалка картинка. До преди 10-15 години правеше готина поп музика и после само бълвочи. Но, като не знаеш, кога да спреш...
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нито някога е била хубава, нито някога е можела да пее. мадона е продукт на огромна реклама и арогантност, от името, което си избра до сценично поведение и костюми... Реално има слаб гласец, пее фалшиво, не е хубава, но умее да прави щоу чрез добър балет, скандално поведение, скандални костюми,много и агресивна реклама и няколко добри и лесни песни. Освен това "изгря" в период на слаба конкуренция. Сега не би могла да се уреди да пее дори в квартален клуб, затова от години не прави нови песни.
10
1
 
4
 
! Отговори
@12 преди 2 години
Не викам, написал съм го.
9
2
 
5
 
! Отговори
@ 9 преди 2 години
Има хубав език викаш ? Какви психопати пишат тук !
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че кога е била красива Мадона ?!
7
2
 
4
 
! Отговори
123 преди 2 години
Има хубава уста и... език... чак пък красива...
6
3
 
16
 
! Отговори
Добре преди 2 години
Слугиня на дявола, проми мозъка на милиони с примитивна пропаганда. Загледайте й клиповете, особено последните - много символи на подземието и разврат. Отделно грозна и не талантлива
5
1
 
14
 
! Отговори
666 преди 2 години
Адренохром
4
4
 
27
 
! Отговори
Радо преди 2 години
Мадона Никога не е била красива. Беше ужасно грозна като млада, доста покварена и в през годините непрекъснато се Тунингова.
3
2
 
32
 
! Отговори
121212 преди 2 години
Мадона и красота??? Вие се шегувате.
2
3
 
15
 
! Отговори
Сигурно преди 2 години
Приличен вид и още може да прави секс, то това е най-важното.
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бори се срещу Лили Иванова за титлата "мумия на годината" .