Алекс Родригес забрави Джей Ло. Спипаха го с руса журналистка

Двамата обикалят места, през които е минала двойката Бенифър
31 юли 2021 20:35, Иванка Гъркова
17
Алекс Родригес забрави Джей Ло. Спипаха го с руса журналистка
БГНЕС

Джей Ло отдавна показа на Алекс Родригес, че не съжалява за тяхната раздяла. Освен това много бързо го забрави, заменяйки го не с кого да е, а с Бен Афлек – една от старите ѝ любови. Сега, когато тя парадира с новата си връзка, спортистът не бърза да излиза по срещи, нито да започва нови ангажиращи отношения. Но наскоро все пак бе забелязан в компанията на руса красавица, като според някои медии, тя може да бъде следващата му изгора.

Родригес, който малко след латино дивата имаше рожден ден и навърши 46 празнувайки на яхта, е уловен от папараци да кара джет в морето край Сен Тропе. А зад него се вози Мелани Колинс – американска журналистка, отразяваща множество спортни събития.
 
По данни на Daily Mail, бейзболистът бил доста близо до плавателния съд, където преди няколко дни двойката Бенифър се припичаше на слънце, показвайки любовта си пред камерите. По-късно е забелязан да пазарува с Колинс, при това на места, през които преди това Лопес минала заедно с Афлек.
 
Още за Алекс Родригес и Мелани Колинс ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
IT-спец преди 2 години
а можел е да гиубеди и двете на 3-а .... така щеше да е най-добре :D
7
0
 
1
 
! Отговори
Русо Гладно Нема преди 2 години
Това е Положението!
6
0
 
4
 
! Отговори
Майор Михов преди 2 години
Дай Ложе всекиму!
5
0
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 2 години
Пък тя дори не е и синоптичка. Има разлика между това да предсказваш времето и това само да четеш прогнозата. Последното всеки го може.
4
2
 
10
 
! Отговори
Яве преди 2 години
Че сега у манастир ли да влезе човека, че ДжеЛо го зарзала? Има си кинти и може да си има всяка която му е кеф. Кеф му руса, черна, млада, стара... Него нема да го мислим.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аве аз имам един въпрос, каква е тая ве?
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Журналистка, с часовник за 60 000 долара. Верно ли? Тая си е златотърсачка, личи си. Като оная, дет се омъжи за плевнята. Питали я на улицата "А бе ти не си ли онази, синоптичката дето беше?" И тя са обидила че й викали синоптичка. Аре моля ти се....
1
1
 
23
 
! Отговори
Големия Местан преди 2 години
Местим.