Принцеса Шарлийн остава в РЮА, задава ли се развод?

Тя не престава да поддържа връзка с децата си
Обновена: 3 авг 2021 19:13 | 3 авг 2021 18:30, Иванка Гъркова
13
Принцеса Шарлийн остава в РЮА, задава ли се развод?
БГНЕС

Принцеса Шарлийн все още е в Южна Африка. Въпреки слуховете, че тя е поискала развод от принц Албер, близки до кралското семейство на Монако посочват, че има шанс двамата отново да се съберат.

Според източник на списание People, принцесата продължава да изпълнява доброволческата си дейност зад граница и все още не се е възстановила напълно, за да се завърне в своя дом. Тя обаче поддържа непрекъсната връзка с децата си.

В една от своите публикации от началото на юни, Шарлийн показва снимки от шивашка работилница, където държи мобилния си и разговаря чрез видеовръзка със своите близнаци Габриела и Жак.

„Тя никога няма да напусне децата си“, казва още източникът и уточни, че съпругът на принцесата и децата могат да я посетят в Африка, ако стане така, че тя да не може да се върне при тях съвсем скоро.

Една от последните публикации на принцесата на Монако в Instagram, е отпреди 4 дни. В свой клип тя показва жена, която пее на открито, като посочва, че музикантката ѝ е припомнила нейната сватбена песен. С този пост Шарлийн загатва, че мисли за семейството и принц Албер.

Припомняме, че принцесата не можа да сподели десетата годишнина от сватбата заедно със съпруга си. Междувременно нейната половинка се появи на Олимпиадата в Токио.

Според някои издания, промененият вид на Шарлийн е показателен, че нещо става с нея и тя се бунтува срещу кралския протокол.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България винаги сме използвали абревиатурата ЮАР - Южно Африканска Република. В света се използва SA, South Africa. Но пълното име е Republic of South Africa. Но на български не можем да кажем (of) на, от или около, най добре да си го оставим както си го знаем, ЮАР.Пък ако може и да се върне предишният живот там, ще е мечта!Защото ЮАР беше една прекрасна, подредена и богата държава. Не каквато ни я представяха във в.Стършел на времето.
9
0
 
4
 
! Отговори
Сега... преди 2 години
От 1962-ра година се използва ЮАР в България, което е абревиатура на световното Sout Afrika Republic. Тук там наистина се е ползвало и РЮА но предимно от екзотичност.
8
0
 
7
 
! Отговори
A стига бе! преди 2 години
РЮА ?! А? Както сме се заели да копаем дъното като нищо ще излезем в РЮА!
7
0
 
9
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 2 години
Никога не е изглеждала щастлива...
6
1
 
5
 
! Отговори
Вуте преди 2 години
Па като неке да е принцеса да идва тука да копа у нивата с мен .
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опитва да се измъкне Шарлийн, но едва ли ще успее като Даяна.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Албер търси нова принцеса на Олимпиадата, а Шарлийн пее песнички. Жалко.В толкова красиво лято не мога да мисля и за тях.
3
0
 
8
 
! Отговори
Местанчев преди 2 години
Ще местя!
2
2
 
24
 
! Отговори
Ало автора, преди 2 години
ако беше влизал в час по география вместо да ходиш да пушиш, щеше да спетсиш доста чудене у читателите на новината. РЮА е твърде голяма главоблъсканица за доста като теб, още повече, че всички я знаят като ЮАР.
1
6
 
16
 
! Отговори
А ти кой си, къде си преди 2 години
Кой е РЮА?