Сара Джесика Паркър споделя своите тайни за красота

Тя не подценява слънцезащитата
18
Сара Джесика Паркър споделя своите тайни за красота
Getty

Ако по някакъв начин сте изпуснали една от водещите новини в телевизията, в момента се снима продължението на "Сексът и градът". Както и очаквахме, феновете на сериала вече нямат търпение да видят с какво се занимават Кари Брадшоу и компания след повече от 17 години далеч от екрана. Въпреки че е било повече от десетилетие от последния епизод, Сара Джесика Паркър, която влиза в ролята на известната писателка, изглежда като 30-годишната версия на Кари. 

Именно затова много от зрителите започнаха да се питат как точно актрисата успява да постигне този ефект. Оказва се, че 56-годшината звезда не спазва някаква висша формула за красота и всъщност рутината й е доста достъпна и опростена. "Мия си косата, почиствам си зъбите с конец, бръсна си краката и нося дезодорант", казва Паркър пред Vogue през 2016 година. Допълва, че режимът й е доста по-лекичък от този на Кари Брадшоу. 
 
Актрисата отбелязва, че отношението й към красотата не се е променило през годините, независимо дали е под светлината на прожекторите, или си почива у дома. "Не бих казала, че не съм суетна, но мисля, че с течение на времето променяш нещата, които харесваш и започваш да купуваш тях. Научаваш се да се гримираш по начин, по който се чувстваш комфортно и по който показваш истинското си аз". 
 
Ето какво прави Сара Джесика Паркър, за да изглежда добре: 
 
Един и същи овлажнител в продължение на 10 години
 
Когато намерите един продукт, който ви върши работа, се придържате към него, нали? Е, Сара Джесика Паркър не е изключение. Тя използва един и същи овлажнител в продължение на десетилетие и не мисли да го сменя. Според актрисата, продуктът е лек, без допълнителни аромати и е най-доброто нещо, което някога е имала. В допълнение към това, козметиката е безвредна и за деца, като самите наследници на Паркър я използват. 
 
Слънцезащита
 
В допълнение към задължителното овлажняване, актрисата казва, че понякога слага слънцезащитен крем. Все пак тя съветва феновете си да не следват нейния пример, а да използват такъв продукт всеки ден и да се пазят от слънцето. Звездата казва, че не е претенциозна относно марката на слънцезащитата и взима това, което има в близката аптека. 

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По тази тема би следвало са говори някоя хубавица, все пак, не този кон.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кон бе, кон!
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това беше сериал за умопомрачени хора.
10
0
 
8
 
! Отговори
Лудия преди 2 години
Жените нямат адамова ябълка, но карай да върви.
9
9
 
2
 
! Отговори
Тайната е друга преди 2 години
Сара Джесика има изключително силно емоционално и интелигентно присъствие, отлично се поддържа и въпреки, че природно лицето й не е пропорционално, тя е много привлекателна. Това не могат проумеят коментиращите.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама тя красива лѝ е?С тая конска физиономия,не знам що за вкус трябва да имаш,за да я харесваш.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това продължение на сериала е пълна глупост, а от излезлите снимки Сара прилича на някоя зла,сбръчкана вещица от анимационен филм.
6
0
 
11
 
! Отговори
Ела преди 2 години
Какви тайни за красота, като тя дори не е красива?! За да издава каквито и да било тайни за красота, първо да я намери тази красота
5
1
 
9
 
! Отговори
Холюдейуд преди 2 години
Еврейски приказки за Лека нощ.
4
0
 
12
 
! Отговори
сс преди 2 години
Дойдох за коментарите :) Не съжалявам ... дайте още
3
1
 
1
 
! Отговори
А бе преди 2 години
До popa ot razgradИма чар,обаче красота....
2
1
 
27
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 2 години
Сара Паркър и красота...тоя свят наистина се е обърнал наопаки...
1
1
 
24
 
! Отговори
Кочияш преди 2 години
И какви са й тайните? Пасе свежа трева всяка сутрин по изгрев ли?Не мога да разбера защо тая кобила от години ни я представят за красива