Майло Вентимиля с изповед за "Момичетата Гилмор"

Ето какво каза за Джес и Рори
Обновена: 22 сеп 2021 21:50 | 22 сеп 2021 21:40, Ивета Иванова
1
Майло Вентимиля с изповед за "Момичетата Гилмор"
Снимка: БГНЕС

Феновете на сериала "Момичетата Гилмор" (2000 - 2006 г.) често спорят кой е бил най-добрият вариант за гадже на главната героиня Рори Гилмор.

През седемте сезона Рори има 3 по-сериозни гаджета - Дийн, Джес и Логан, като и тримата си имат фен групи. Майло Вентимиля, който влиза в ролята на Джес Мариано, сега даде интервю, в което сподели, че се радва, че връзката между Рори и Джес не е продължила.
 
Двамата са заедно през третия сезон на сериала и късат в края му, когато завършват гимназия.
 
"Смятам, че нещата са сложи, когато си млад. Мисля, че преминаваш през промяна в развитието. Виждаш неща в света, които никога не си виждал преди. Преживяваш неща със сърцето си, с вътрешното си усещане, с главата си - които преживяваш за първи път. Така че мисля, че Джес и Рори, мисля, че те бяха един за друг това, от което се нуждаят за момента, и в същото време - не се получаваше. Те тръгнаха в различни посоки. И това е добре също. Това, всъщност, е страхотно", коментира актьорът в подкаста "I'm All In".
 
"Миналия август аз и Тейлър Голдсмит разбрахме, че ще имаме момче (това е и месецът на раждане на Тейлър) и ние винаги сме обичали това име... Затова, отдавна решихме името да е това", написа звездата в Instagram преди време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Как успяхте да сгрешите и двете му имена?
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече не правят такива сериали. Твърде са умни за съвременните мериканчета