Бившият съпруг на Джей Ло си хвана по-младо гадже

След Бенифър, той също отново е влюбен
28 сеп 2021 16:15, Иванка Гъркова
2
Бившият съпруг на Джей Ло си хвана по-младо гадже
БГНЕС

Близо два месеца сме свидетели на подновяването на романса между Джей Ло и Бен Афлек. След като потвърдиха официално, че отново са заедно, почиваха си на яхта и присъстваха на няколко важни събития като двойка, е време да поработят малко.

И от еуфорията около тях се пренасяме при бившия мъж на певицата - Марк Антъни, който също може да се похвали с нова любов. Умишлено или не, наскоро той също дебютира с ослепителното си гадже на червения килим - на латино наградите на Billboard. 

53-годишният изпълнител, от когото Лопес има две деца, привлече вниманието на камерите, целувайки се с красивата Маду Никола, която е доста по-млада от него. 
 
Позирайки пред обективите на събитието, Антъни придържа изгората си през кръста и се усмихва влюбено насреща й. Докато той бе заложил на черни дънки и бяла риза с нестандартна яка, тя се отличи със своята елегантна визия - черна рокля с висока цепка и мини чантичка със сребърна верига. 

Още за новото гадже на Марк Антъни ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марк Антъни е голям балък.. роди две деца на Лопез тя после го изостави да си ги гледа той.. ХАХАСя ще му земат и парите сигурно.. абе да върви
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Марк Антъни е пълен ***, Джей Ло е тотално некадърна певица, която обаче е намерила най-кадърните пластични хирурзи в света. Потърсих в нета, новото гадже на тоя грозник е изключително красива млада жена, поредната златотърсачка в САЩ, която ще пусне жалба за нещо и източи яко балъка.