Кралица Рания ще работи с принц Уилям по зелена кауза

Двамата обединяват усилия
15 окт 2021 22:00, Иванка Гъркова
9
Кралица Рания ще работи с принц Уилям по зелена кауза
Снимка: БГНЕС

Йорданската кралица Рания обяви, че ще обедини усилията си заедно с принц Уилям. Двамата ще работят по важна кауза, подкрепена от двете им семейства през годините.

Съпругата на крал Абдула II, която не само е модна икона, а и има богат опит в благотворителната дейност, често бива сравнявана с покойната принцеса Даяна. Също като нея, тя приема присърце най-различни инициативи на ООН. Тя е член е на международната консултативна комисия към организацията, като работата й е насочена към сферите на здравеопазването и опазване на околната среда. Именно в тази връзка тя си сътруднички с херцога на Кеймбридж.

51-годишната кралица ще участва в „Earthshot Prize“ - престижна програма, раздаваща награди в сферата на екологията. Тя ще бъде член на световния награден съвет и ще има роля при определяне на победителите.

В интервю за списание „Hello!“, представителката на йорданската монархия сподели, че за нея е чест да работи с принц Уилям, който също като нея има за цел да повиши осведомеността на хората за измененията в климата.

„Наградата „Earthshot“ има за цел да поправи нашата планета, като използва един от най-мощните ни възобновяеми ресурси: човешката изобретателност“, обяснява тя. „Няма ограничения за нашия потенциал и всяка нова идея ни води една крачка по-близо до предотвратяването на екологична катастрофа и  промяна на щетите, които вече сме нанесли“, допълва още кралицата. 

Вижте повече за кралицата на Йордания и принц Уилям в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Ква е пък таз Рания от Юрдания ... Там само пясък и камили зелено нема :)))
4
3
 
2
 
! Отговори
koreiski преди 2 години
selqci
3
2
 
2
 
! Отговори
`uden преди 2 години
podarxk bradawica s kosmi i ***
2
2
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Не е Уилям а е Уйлям :)))
1
0
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
52 годишна талибанка ше работи с 39 годишния *** лям :)))