Светльо Витков с подробности за катастрофата: Този опит за убийство е безумие

Лидерът на "Глас народен" коментира и предстоящите избори
19 окт 2021 14:57, Нели Христова
158
Светльо Витков с подробности за катастрофата: Този опит за убийство е безумие
Снимка: БГНЕС

Карахме с 80 км/ч, защото пътят беше мокър, беше студено, хладно, под 4 градуса. Тъкмо вече си пускам седалката, нямаше никакви коли и си викам: "Дай да се отпусна малко". И се отпуснах назад, дори махнах колана и в следващия момент последва жесток удар. Човекът, който ни удари, се движеше с поне 170 км/ч. Това разказа музикантът Светльо Витков пред NOVA NEWS. Вчера той съобщи във Facebook профила си, че е претърпял тежка катастрофа и е оцелял без наранявания "като по чудо".

Още по темата

"Забихме се в стената, от там в мантинелата, въртене. Тъкмо си помислих, че всичко е свършило, аз се ударих в тавана, излетях назад, последва още един, страничен удар, от същата кола. 7-8 секунди беше всичко. Няма пострадали по един късмет. Този опит за убийство е безумие", допълни още Витков и сподели, че водачът, който го е блъснал е бил 26-годишен, "добре сложен, от тези, които се правят на мутрички".

"Законът на пътя е: "Който е с по-голяма кола, той управлява", което е безумно", заяви музикантът и обяви, че няма да остави на шофьорът да му се размине и ще предприеме всичките законови мерки. Още днес музикантът ще подаде жалба, която ще бъде от частен характер.

"За няколко секунди може би съм изпаднал в безсъзнание. После се опомних, излязох от колата и го гледам - той вече е избягал към бордюра и плаче. Пита ме: "Как сте, защото мен ме боли глават", а аз му викам: "Бягай от тука, гад такава". Просто - не е ок този човек. Не знам дали му е взет тест за наркотици, мисля че не. Когато видя, че качиха колите на машините, спокоен стана и си тръгна. Дори и не дойде към нас да каже "прощавайте", разказа още Витков.

По думите му, тъй като няма жертва, единствените последствия за момчето, което го е блъснало, ще са да му бъде отнета книжката за няколко месеца. Но, според музиката, такива хора не трябва никога повече да се качват зад волана на автомобил.

"Ще помоля едно нещо. Младежите и девойките, които карат с такава скорост, с автомобили, които са над 150 коня - когато нямат опит, да знаят, че пътят не е това, което виждат. Той е много по-опасен, отколкото изглежда. Не карайте с превишена скорост", призова Витков.

Светльо Витков, който е лидер на партия "Глас народен" и кандидат за президент и водач на листа в 23 и 25 МИР в София, коментира и предстоящите избори.

"Продължава личният ми протест срещу системата и начина на управление. Румен Радев е най-големият конкурент в президентските избори", каза той.

Според него проф. Герджиков сигурно е силен в сферата си, но не и в политиката.

"Не бих подкрепил кандидати на БСП, ДПС, ГЕРБ или "Демократична България" на втори тур", категоричен бе Витков.

За него новите медийни месии са Кирил Петков и Асен Василев, които са заменили Слави Трифонов на тази позиция.

Светльо Витков коментира и твърденията, че участва в избори за парламент само заради субсидия. "Ако се боря за субсидия, бих си присъединил към по-голяма партия. Това е мантра, която се лансира от медиите, но не е вярна", заключи той.

В предаването Витков разкри и подробности за жестокия пътен инцидент, който преживя преди ден. И заяви, че ще се постарае виновникът за катастрофата да си понесе законовите последствия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
1
 
! Отговори
Крадеца преди 2 години
Всеки народ заслужава съдбата си
122
1
 
3
 
! Отговори
Хахах преди 2 години
Много мрънка, а сам споменава че е катал с 80, при ограничение там 60. Значи когато тебе те отнесе по - голям джигит - ревеш, е само за едни ли да важи закона?
121
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Субсидийката гони чиляка! С първата събсидия си купи автомобилче, че да се вози насам-натам. Сега иска тунинг. Прочетох в коментарите, че бил съден за порнография...
120
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Светльо и той олекна!добре ,че се е отървал,но след като е дошъл в съзнание ,нека е жив и здрав ,но да подкрепя Фигуранта и прокопските далавери Киро и Асенчо,явно е скаран с политиката.Да провери какви са ги вършили и какви ги дрънкат,новата мантра ,че с 8 млрд ще направят 40 тунела и 10 магистрали,ако не се краде,това е абсолютна измишльотина,но офце ще се намерят.
119
0
 
5
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Продуктите на демокрацията- ***, наркомани и социопати всеки ден трепят хора по пътищата, а системата ги спасява, утре може да е ваш ред ;) !!!!
118
3
 
6
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Като знам, че Боли ме Дупарата нема никви шансове да стане президент, единственото му задача да се кандидатира за резидент е на "кука", т.е. да отклонява гласове. Поради, което ме съмнява, че тази катастрофа, изобщо се е случила;)))
117
0
 
10
 
! Отговори
Kристиан Николов преди 2 години
Нема се плашиш Светлъо има и по тежки случаи.
116
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пишат се от *** по *** коментари.все едно статията е...охарактеризирайте Светльо Витков.Хора,не дай Боже утре някой от нас може да е на неговото място,но да няма възможност да коментира тук,защото е нямал неговият късмет.Вчерашни пичлемета с по един петък книжка,се мислят за велики ....главата пречи...главата...
115
4
 
9
 
! Отговори
Избори преди 2 години
Ако не беше тази катастрофа, никой нямаше да се сети за него. Ето сега се заговори за него и чуваме, че за президент се кандидатирал. Това ако не е самореклама ...
114
5
 
5
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Господ го спасил,но той си останал същия про стак?!Ако стигнел до балотаж нямало да гласува за кандидата на ГЕРБ,но за кандидата на Путин и Гундяев ще гласуваш?!Язък,че си останал жив да продължаваш с простотиите си!Този дето те е блъснал е същия чалгар като теб,така че сте едни и същи про ста ци!!
113
2
 
3
 
! Отговори
опетков преди 2 години
До *** Светльо Витков не е карал колата.
112
6
 
7
 
! Отговори
Литбарски преди 2 години
Сичко на сичко има две песни дет стават - човече и бате бойко. Mа туй не е постижение дето го прави годен за управник.
111
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що *** народ пише тука, утре като някой такъв където си е купил книжката ви убие или убие някой ваш близък, тогава ще ви видя. За сведение България е първа по умрели на пътя за поредна година и до някъде заради ей такива като тоя, дето не знаят какво е санкция.
110
2
 
10
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 2 години
Не разбрах нещо от обясненията - Светльо е карал и е ршил да преспи малко ?Свалил колана , свалил седалката и се отпуснал в сън ?За мен е бил нещо объркан с нещо .
109
3
 
3
 
! Отговори
нЕкое друго въпросче преди 2 години
Таз катастрофа дали има нещо общо с кандидатурата му за президент? Като например, да привлече вот? ??
108
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте го показвли този ***. Този освен че е много *** е и безкрайно нагъл.
107
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предпазният колан не се сваля докато автомобилът не спре, какво е това "Дай да се отпусна малко"... Подобно безхаберия не отива на потенциален президент.
106
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скакауец.
105
1
 
12
 
! Отговори
Оооо, хиподиле, преди 2 години
я се скрий! Реши и ти да се правиш на интересен! Ка рАл си като бесен и оня другия - и той. Добре, че не са пострадали невинни. За предизборна кампания да беше изпял едно ново, АКТУАЛНО парче (не казвам песен), повече симпатизанти можеше да привлечеш.
104
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предизборен пиар ли съзирам? Вероятно преди избори е удобно да разгласяваш всякакви истории за себе си, особено показващи те жертва.